Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gasnik

[2 ETAP] Podanie - Gasnik

Rekomendowane odpowiedzi

Gasnik    0
[b]Imię:[/b] Igor
[b]Wiek:[/b] 20 lat
[b]Doświadczenie:[/b]Kiedyś postawiłem na moim dedyku serwer minecrafta, ale cudów nie było ;) Umiem robic pixarty (mój iPhone jest w forum archiwalnym), oraz budować wg. projektu, architektem jestem kiepskim.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?:[/b] W zasadzie nic, czasem las wyczyściłem i obsadziłem :)
[b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?:[/b] Nie
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer? :[/b] Około 3-6h, zależy od dnia i nastroju.
[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?:[/b] 1d 14h 15m 19s, Gram od 31 maja.
[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b] Nie.
[b]Dlaczego właśnie Ty?:[/b] Raczej nie jestem konfliktowy, i nie sprawiam problemów. Mógłbym pomóc w drobnych bieżących sprawach obecnym moderatorom. Myślę że przez mój brak zajęcia na mapie, czas mojej reakcji na prośbę użytkownika byłby bardzo krótki. Obecnie dość długo trzeba czekać, gdy graczy jest więcej.
[b]Inne:[/b] W tym roku skończyłem liceum ogólnokształcące. Interesuję się fotografią oraz komunikacją miejską (wiem że to dziwnie brzmi). Obecnie pracuję w sklepie z artykułami gospodarstwa domowego. Też mam psa, a nawet dwa ;) Ale może pokazywał nie będę.
[b]Czy masz TeamSpeak3?[color=#000000]:[/color][/b] Nie, ale w każdej chwili mogę założyć.

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?:[/b] Lojalność w ekipie to rzecz najważniejsza. Gdyby członkowie grupy nie mieli do siebie zaufania, każdy robiłby to, co dla siebie uważa za słuszne, co nie do końca byłoby dobre dla całej ekipy. Pomyślmy co by było gdyby żołnierze walczący na froncie nie ufaliby sobie. Ktoś mógłby zginąć... Wzajemne zaufanie jest niezbędne do dobrej współpracy między członkami jakiejś grupy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[color=#006400][size=8]Wielkie ZA[/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
pierwsze słysze, ale podanie świetne...
niech Ci będzie, tak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[size=8][color=#008000]Za[/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Przechodzisz dalej.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...