malczu34 14 Napisano 7 Czerwiec 2012 1.twój nick malczu34 2.osoba banująca Slawus 3.powód spawnowanie itemów 4.twoja wizja co się stało, czyli argumentacja za swoją obroną nie potrzebnie sobie pomogłem , przepraszam i wyrażam skruche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bru2s 1 Napisano 8 Czerwiec 2012 Drogi malczu34, Jestem zażenowany zachowaniem ekip innych serwerów z sieci minecraft.pl u nas, szczerze ci powiem że wyjątkowo nie fair się zachowaliście, a samo nie podawanie nicku sprawcy dosłowanie mnie dobiło, bo czułem się jak wśród grupy przedszkolaków z których żaden nie chce powiedzieć który zrobił kupe na środku pokoju. Unbana już masz tak samo każda osoba która odwoła się od bana i przyzna się do całej winy. Pozdrawiam wwwypad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuFFiNvolta 0 Napisano 8 Czerwiec 2012 [color=#ff0000]1[/color].twój nick: [b]MuFFiNvolta[/b] [color=#ff0000]2[/color].osoba banująca: [b]nie mam pojęcia[/b] [color=#ff0000]3[/color].powód: [b]Nie wiem [/b] [color=#ff0000]4[/color].twoja wizja co się stało, czyli argumentacja za swoją obroną: [b]wyszedłem z domu na zakupy wpuściłem młodszego brata na moje konto, po godzinie wracam do domu siadam na kompa odpalamminecraft serwer polycraft i pisze że zostałem zbanowany, brat nic nie chce powiedzieć i nie wiem co mam zrobić. Bardzo przepraszam za mojego brata jeśli coś przeskrobał i proszę o "UB" [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bru2s 1 Napisano 8 Czerwiec 2012 Po pierwsze załóż nowy temat potem pomyślimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach