Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
JustDreamer

Odwołanie się od bana JustDreamer

Rekomendowane odpowiedzi

JustDreamer    0
Chciałbym się odwołać od bana, jestem w kopalni, wpadłem do mob spawnera no to biję, rozglądam się w okolicy i wracam w to samo miejsce. Patrzę i jest wgłębienie w ścianie, kopię aż trafiam na bodajże żelazo i dalej wydobywam. Wywaliło 19 diamentów, dużo graczy napisało LOL lub coś w tym stylu, po tym przekopałem się do mini tunelu i wykopuję dalej. W tym samym korytarzu jeszcze więcej diamentów (razem w odległości kilku kratek było z 25).
Któryś z opiekunów napisał do mnie "Masz x raya?" Ja do niego, że nie, a ten do mnie "Masz" i dał mi bana.
Nie wiem o co mu chodzi i proszę o UB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VentacPL    30
[u]Nie sądzę aby mati(chyba on dał bana) od banował cię.Nawet jeżeli i tak kopałeś po 7-4 diamentów a logi wykryły 0% prawdopodobieństwa na je wykopanie. [/u]

[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Nie sądzę, żebyś był moderatorem serwera freebuild.pl. A skoro nim nie jesteś, to po co mieszasz się tam, gdzie nie masz nic do powiedzenia? [+1] - AdF[/color][/size][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Ventac, proszę Cie żebyś nie spamował, bo naprawde Twój post jest niepotrzebny.
Odn. bana to położyliśmy rudę diamentu, a ty kopałeś prosto na nią. wg mnie ban słuszny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blake96    6
VentacPL stosuj się do regulaminu i nie wtrącaj w twoje sprawy. Jeżeli jakiś gracz ma bana za x-raya to znaczy, że na niego zasłużył. Znalezienie tylu diamentów jest prawie niemożliwe. Jeżeli chodzi o tą dziurę - dlaczego akurat w niej zacząłeś kopać. To ma być niby normalne. I jeszcze piszesz, że znalazłeś tunel a w nim diamenty. Bardzo dziwne? Dla mnie tak. Jestem za podtrzymaniem bana.

[color=#a9a9a9][font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][s]Stosuj się do regulaminu i zasad forum. A zasady mówią, że społeczni moderatorzy nie są mile widziani [+1] [/s]Cofam- AdF[/size][/font][/color] Edytowane przez ᗩᔕá˜�á—©á–‡á—�♈ᖺ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Ban podtrzymany.

ZAMYKAM :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...