Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
kacperk3m

[PROBLEM] minecraft 1.2.5 Nodus hack

Pytanie

kacperk3m    0
[color=#BCBCBC][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][left]Witam, mam problem z wejsciem na niektore servery z hackem nodus pisze mi cos takiego:[/left][/size][/font][/color]

[color=#BCBCBC][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][center]Connection Lost[/center][/size][/font][/color]

[color=#BCBCBC][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][center]Internal exception java.io.IOException: Recevied Length Longer than maximum allowed (968 > 119)[/center][/size][/font][/color]

[color=#BCBCBC][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][left]Co zrobic? Pomóżcie!![/left][/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424
1. Mniej widocznej czcionki się nie dało dać?
2. Większość serwerów mają blokadę na cziterów, nodusy, speedhacki, womy i inne śmiecie. Radzę grać bez tego świństwa, zwłaszcza że nawet jak jakiś serwer nie ma zabezpieczeń i wbijesz na niego, to nie znaczy to że cheat niewykrywalny. Kilka pluginów i konsola wszystko pokażą jak na tacy co masz, a wtedy ban i koniec z serwerem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
[quote]Witam, mam problem z wejsciem na niektore servery z hackem nodus pisze mi cos takiego:[/quote]
Poza tym, to pytanie chyba nie na to forum, tylko na forum nodusa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...