Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
festyn

Nagły error java machine

Pytanie

festyn    0
Chciałem pomóc młodszemu kuzynowi jednak nie dałem rady. Otóż od pewnego czasu grał sobie w minecrafta i wszystko było ok. Aż nagle gra przestała się włączać, a zamiast tego wyskakuje error "could not create java virtual machine". Szukałem na internecie próbując najróżniejszych opcji. Próbowałem sposobu z rozszerzeniem .bat, z wklejaniem [b]-J-Xms640m [/b]na końcu ścieżki itp., z usunięciem i ponownym zainstalowaniem całej javy. Nic nie zadziałało. Nie próbowałem tylko formata, jednak na kompie gra też babcia i raczej nie zgodzi się na formata ;d Czy ktoś z was może mieć jeszcze jakieś pomysły? Próbuję teraz na swoim komputerze i nie ma problemu(on też wcześniej mógł grać normalnie).

Jego sprzęt to procek 3.1ghz, 3gb ramu, niestety zintegrowana grafika. Wiem że często jest to wina kompa, jednak skoro gra działała i nagle przestała działać to tą przyczynę chyba można wykluczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
lkuszal    76
a jaki ma on nick w MC?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
festyn    0
Nie wiem bo nie gram w maincrafta a nie ciekawią mnie takie rzeczy jak jego nick xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
MrSkaleton    89
Musiałbyś się go zapytać jaki ma nick, gdyż jeśli gra na pirackim minecraftcie to my mu/ci nie pomożemy. Nick to ważna rzecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...