Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Ryhollo

[ODRZUCONE] Rekrutacja Ryhollo :))

Rekomendowane odpowiedzi

Ryhollo    0
[b]Imię:[color=#008080] Marcin[/color][/b]
[b]Wiek [color=#FF0000](wymagane około 15 lat)[/color]: [color=#008080]15 lat.[/color][/b]
[b]Doświadczenie [color=#FF0000](pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?)[/color]: [color=#008080]Moderator na pewnym serwerze. Nie wiem czy mogę napisac nazwy, bo była by reklama, lecz jeśli jest potrzeba mogę napisac na PW, bądź na TS.[/color][/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?[color=#FF0000](albo u nas na freebuild.pl)[/color]: [color=#008080]Pomagałem graczom, poprawiałem błędy ortograficzne. Pomogłem w sytuacji, (raz) Kiedy serbi8 potrzebował pomocy, myślę że to pamięta :)[/color][/b]
[b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?[color=#FF0000](youtube itp)[/color]: [color=#008080]Starałem się kręcic let's play'e, lecz mi się to nie udało, gdyż mój komputer jest za słaby.[/color][/b]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer? : [color=#008080]Zazwyczaj od godziny 15, do 22-23[/color].[/b]
[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?: [color=#008080]4d. 11h[/color][/b]
[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: [color=#008080]Nie, nigdy nie miałem bana ani kary na serwerze FreeBuild.[/color][/b]
[b]Dlaczego właśnie Ty?: [color=#008080]Kręci mnie, bycie KidModeratorem, dlatego iż strasznie lubię pomagac innym graczom, pomagac w działkach ( dawanie cuboidów, pomoc w innych sprawach.) [/color][/b]
[b]Inne [color=#FF0000](coś od siebie, o sobie itp.)[/color]: [color=#008080]Jestem ogarniętym według mnie człowiekiem, miłym, uczciwym, kulturalnym, jak już mówiłem - Kręci mnie bycie moderatorem ze względu na pomoc innym graczom.[/color][/b]
[b]Czy masz TeamSpeak3? [color=#FF0000](Wymagana przynajmniej możliwość słuchania)[/color][color=#000000]: [/color][color=#008080]Tak posiadam team speak3, oraz posiadam sprawny mikrofon + słuchawki :)[/color][/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] Uczciwośc jest najważniejszą rzeczą - Jeśli ma się zaufanie do siebie nawzajem, jest przede wszystkim łatwiej, oraz przyjemniej :) [/font][/color] Edytowane przez Ryhollo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Znam Cię niekoniecznie z tej dobrej strony, Twoje wady ? Strasznie spamujesz na czacie (naprawdę nie trzeba każdego wyrazu pisać w osobnej linijce...), niekiedy nawet trollujesz. Jestem baaaaardzo na [color=#ff0000][b]nie[/b][/color][color=#000000].[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Słabe, ale[b] [color=#00ff00]Za[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[color=#808080]Neutralny [/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
nie musisz odświeżać, naprawde.
jestem na nie, ciągle spamisz głupawymi tekstami jak i emotikonkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Odrzucone

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...