Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
GreenSneaky

[2 ETAP] Rekrutacja :)

Rekomendowane odpowiedzi

GreenSneaky    39
[b]Imię:[/b] Adam
[b]Wiek :[/b] 19
[b]Doświadczenie: [/b]2 własne serwery na dedyku które niestety wyłączono ze względu na nieodpowiedzialnych H@ :( Z czego jeden bardzo niedawno, bodajże tydzień temu. Pełna znajomość Pluginów i wszytskie komendy do najpopularniejszych pluginów bukkita.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?:[/b] Nie jestem zbyt dobrym budowniczym :) Lubię budować budynki Modern. Ale jeszcze nie miałem czasu czegoś zaprojektować.
[b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?:[/b] Nie
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer? :[/b] Myślę że moje statystyki mogą to pokazać :)
W dobrych momentach nawet 7/8H , bez względu na dzień tygodnia ;P MAm taki okres w moim zyciu gdzie mam duużo wolnego czasu :D
[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?:[/b] Gram od 30 Maja a mój czas to [b]2d 5h 58m 20s[/b]
[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b] Nie.
[b]Dlaczego właśnie Ty?:[/b] Myślę że podołam obowiązkom KidModa gdyż sam wyznaczałem i wybierałem wielu kidmodów na swój serwer, wiem czego się wymaga i jakie obowiązki niesie ta ranga. Mam bardzo dużo czasu na grę i jestem praktycznie cały czas. Ale czasami z psem wyjść trzeba. xD Jestem bardzo kreatywny i myślę że z czasem mógłbym wnieść dużo na serwer.
[b]Inne :[/b] O boziu jak ja nie lubie pisać o sobie :D Moim hobby jest Web Dev. Obecnie prowadzę dwa niewielkie fora internetowe. Gra w minecrafta nie bardzo spodobała mi się na przełomie lipca 2011, ale powróciłem po wydaniu pełnej wersji i tak już zostałem, przeważnie nie jestem zapalonym graczem dlatego też gram tylko w MC. Mam psa ;P [url="https://www.dropbox.com/gallery/79842069/1/2012-05-25?h=9fd9c6"]https://www.dropbox....-05-25?h=9fd9c6[/url] . Wabi się Sandy ;P
Dobra, bo się za bardzo uzewnętrzniam :)
[b]Czy masz TeamSpeak3? [color=#000000]:[/color][/b] Mam mikrofon, mam TSa, lecz nie mam mozliwości zbyt często udzielania się(mówienia) . Przeważnie wieczorami mam możliwość rozmawiania. Słuchać mogę cały czas ;P

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?:[/b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828] [/color][/font][font=helvetica,arial,sans-serif][color=#282828]Ponieważ lojalność wobec serwera i jego graczy jak i administracji jest czynnikiem wpływającym na ich zaufanie wobec mnie jako KidModa[/color][/font]. Jeżeli oni ufają mi ja mogę zaufać im. Edytowane przez SeeRazo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[color=#00ff00][b]Niech będzie[/b][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[color=#000000]Podanie mi się spodobało, zatem: [/color][color=#006400][b][size=8]ДА[/size][/b][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
serbi    2
[color=#008000]Za[/color]
1. Dobry wiek
2. Ogarnięte podanie.
3. Znajomość komend.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VVezion    0
Jestem [color=#008000]ZA. [/color][color=#000000]Fajny pies.[/color] Edytowane przez VVezion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Jestem [color=#00ff00][b]za[/b][/color][b][color=#000000].[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Przechodzisz dalej.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...