Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
xSzymox

Tylko strażnik

Rekomendowane odpowiedzi

xSzymox    1
[font=comic sans ms,cursive]Witam tofiego![/font]
[font=comic sans ms,cursive]Mówiełem że chce zostać adminem... Ale mi wystalczy tylko strażnik bo często niektóre osoby 'blagają'' o bana.[/font]
[font=comic sans ms,cursive]Znam troche komendy ale nie znam na czasowy ban.A mapy bedę czyścił bo jestem zawsze na serwerze.Życzę zdrówka. :lol:[/font]

xSzymox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Kompletne pogwałcenie praw estetyki i ortografii.
Rekrutacja już dawno skończona.
Jeszcze jeden taki post a postaram się o warna dla ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Warn, jak sama nazwa wskazuje, jest ostrzeżeniem od moderatora forum.
Masz moje słowo (i przy okazji wszyscy inni chętni na takie wyskoki), że jeżeli będziecie mi się zgłaszać na stanowiska administracyjne POZA rekrutacją, to wyciągnę konsekwencje na serwerze, a na forum będę o warny męczył moderatorów.
[color=#ff0000]Zamykam.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez XKrychaX
      Witam!
      Obecnie gram na serveze Jupiter Jezz mam 11lat. Zawsze jestem sczodry do pomocy.Gram od 2-óch lat w minecraft.
      Mam range ZawBudowniczy.Moge pomuc Każdemu kto tylko chce a i nawet jak niechce.Nigdy nie miałem takiej randgi jak Operator,Modenator czy Straznik,A własnie prubuje Starać sie o Straznika moze to Nie najwazniejsza ranga ale lubie pomagac innym i dbać o Server Jupiter Jezz .Staram się zamazywać graf i odbudowywac to co jest znisczone bo brzedze sie brzydka mapką.Bardzo Prosze o tą range żebym mógł oceniac i zamazywac graf nie dla siebie Tylko Dla servera.Postaram sie nauczyc wszystkich komend Potrzebnych na ta range ale Bardzo Prosze o nią.
      Pozdrowienia dla Modów od XKrychaXz servera Jupiter Jezz.
    • Przez xSzymox
      Dzień dobry szanownym adminom!
      Jestem xSzymox .Mój problem to : gun od straznika.Wczoraj o 21 jeszcze gun był od zawbudowniczego.
      Nie wiem dlaczego jest od strażnik?Prosze o przywlucenie guna na zawbudowniczego.

Z Poważaniem xSzymox
  • Dodaj nową pozycję...