Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
gumji

Podanie o UnBan-Guma

Rekomendowane odpowiedzi

gumji    46
1, Gumji_Jagodka
2.nie wiem
3.spwanowanie itemów.
4. moja wizja jest taka, ze uzywalam tych itemow... i bralam je... chowalam do skrzyn... wiec nie mam nic na swoja obrone. prosze o druga szanse.

Guma:*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bru2s    1
Droga Gumji,

Spawnowanie i używanie spawnowanych itemów jak dobrze wiesz źle wpływa na ekonomie serwera, a wręcz ją niszczy. Gdybym nie został zatrzymany przez Slawusa dałbym każdej z osób to robiących permy na całą sieć ale że mi się nie chce/ slawus mnie powstrzymał tego nie zrobiłem.

Jestem w 100% za podtrzymaniem bana.
Pozdrawiam wwwypad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Akurat nie ważne co by było, Gumji się nie da wpisać na czarną listę. Wypad - Ty wiesz chociaż kim jest Gumji?? No właśnie nie, dlatego powinna dostać unbana

// i owszem wiem kim jest gumji, nie wiesz nie odzywaj sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ᗩᔕá˜�á—©á–‡á—�♈ᖺ   
Gość ᗩᔕá˜�á—©á–‡á—�♈ᖺ
Bru2s... Misiaczku. Ty się nie rozpędzaj z tym banowaniem na całą sieć, bo troszkę Ci się chyba w [cenzura] przewraca...

//edit: prosze cie pochamuj sie nawet nie wiesz ile ja mam lat, więc nie pozwalaj sobie a za takie żeczy i owszem moge dać na całą sieć pzdr wwwypad

[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]1) Nie interesuje mnie Twój wiek. Nie jest on wyznacznikiem niczego. [/color][/size][/font]
[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]2) Pozwalam sobie na stwierdzenie, że chyba przeceniasz swoje możliwości jako administratora JEDNEGO Z serwerów.[/color][/size][/font][font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000] Ban na całą sieć mc.pl jest zbiorową decyzją grupy administratorów związany z naruszaniem reguł na wielu serwerach naszej sieci. Ty, jako Administrator jednego z serwerów możesz jedynie zaproponować nałożenie takowego... I reszta poza Twoimi kompetencjami [/color][/size][/font]
[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]3) Nie żebym się czepiał, ale RZeczy ;* [/color][/size][/font]
[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]AdF[/color][/size][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Polygamiarz   
Gość Polygamiarz
Okey dokey gumji ma unbana lecz straciła wszystko co zdobyła.
Mam nadzieje że sytuacja się nie powtórzy.
Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...