Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
JaaneckPl

[ODRZUCONE] Podanie o moderatorstwo

Rekomendowane odpowiedzi

JaaneckPl    0
[b]Imię:[/b] Jan
[b]Wiek:[/b] 15
[b]Doświadczenie:[/b] Gram w MC od wersji 1.5 beta, na serverach mam ogromne doświadczenie, nie grifuję, jestem uczciwym graczem
[b]Czy coś zrobiłem dla MC:[/b] Otóż dotychczas robię tylko co mogę. Staram się, aby gra była miła itd.
[b]ile czasu spędzam na FB:[/b] Wchodzę codziennie gram tak około 2-3 godziny
[b]ile czasu już siedzę na FB:[/b] Około niespełna miesiąc, ale mam doświadczonego nauczyciela
[b]Dlaczego właśnie ja:[/b] Bo nie znam nikogo na tym servie oprócz gracza Pitrek25. świadczy to o mojej bezstronności i niezawisłości. Nie byłem dotychczas karany, grałem na wielu różnych serverach. Ponadto Znam się dobrze na pluginach i ich konfiguracji WE używam chyba codziennie więc nie straszne mi zakładanie cuboidów.
[b]Inne:[/b] Z TS korzystam często, a w sprawach moderatorskich mam doświadczenie sam kiedyś byłem adminem servera dla 10 osób! Ogólnie chciąłbym jakoś zasłużyć się na kartach historii tego servera, dlatego proszę was kochana Administracjo o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Pozdrawiam, JaaneckPl

[quote name='JaaneckPl' timestamp='1339049493' post='73683']
[b]Imię:[/b] Jan
[b]Wiek:[/b] 15
[b]Doświadczenie:[/b] Gram w MC od wersji 1.5 beta, na serverach mam ogromne doświadczenie, nie grifuję, jestem uczciwym graczem
[b]Czy coś zrobiłem dla MC:[/b] Otóż dotychczas robię tylko co mogę. Staram się, aby gra była miła itd.
[b]ile czasu spędzam na FB:[/b] Wchodzę codziennie gram tak około 2-3 godziny
[b]ile czasu już siedzę na FB:[/b] Około niespełna miesiąc, ale mam doświadczonego nauczyciela
[b]Dlaczego właśnie ja:[/b] Bo nie znam nikogo na tym servie oprócz gracza Pitrek25. świadczy to o mojej bezstronności i niezawisłości. Nie byłem dotychczas karany, grałem na wielu różnych serverach. Ponadto Znam się dobrze na pluginach i ich konfiguracji WE używam chyba codziennie więc nie straszne mi zakładanie cuboidów.
[b]Inne:[/b] Z TS korzystam często, a w sprawach moderatorskich mam doświadczenie sam kiedyś byłem adminem servera dla 10 osób! Ogólnie chciałbym jakoś zasłużyć się na kartach historii tego servera, dlatego proszę was kochana Administracjo o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Pozdrawiam, JaaneckPl
[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Zbyt mało czasu siedzisz na serwerze.
[color=#ff0000][b]Przeciw[/b][/color]

http://freebuild.pl/gracze/JaaneckPl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Mogę się mylić ale chyba nigdy Cię na serwerze nie widziałem więc naprawdę mało grasz. Jestem na [b][color=#ff0000]nie[/color][/b][color=#000000].[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jantomedes    75
Na Nie, bo cie w ogóle nie kojarze. Po za tym
[quote][b]Dlaczego właśnie ja:[/b] Bo [b]nie znam nikogo[/b] na tym servie [b]oprócz gracza Pitrek25[/b]. [b]świadczy to o mojej bezstronności i niezawisłości.[/b] [/quote]
w cale tego tak nie widzę. Masz znać serwer, znać ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JaaneckPl    0
Przynajmniej możecie wykluczyć problemy z korupcją. Gdybym miął wielu znajomych, oni mogliby mnie wykorzystywać. A w dodatku na innym servie na którym gram jeden z moderatorów spawnował sobie itemki i rozdawał znajomym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jantomedes    75
[quote name='JaaneckPl' timestamp='1339058841' post='73713']
Przynajmniej możecie wykluczyć problemy z korupcją. Gdybym miął wielu znajomych, oni mogliby mnie wykorzystywać. A w dodatku na innym servie na którym gram jeden z moderatorów spawnował sobie itemki i rozdawał znajomym.
[/quote]
To też tak nie działa. Za spawnowanie znajomym itemków cennych mamy bany na sieć, więc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VVezion    0
Pierwszy raz o tobie słyszę jestem na [b][color=#FF0000]nie[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[color=#ff0000][size=8]НЕТ[/size][/color]
закрывать

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...