Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
RedFoxPoland

[ODRZUCONE] Podanie o KidModa-RedFox

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim!
[b]Imię:[/b] Michał
[b]Wiek:[/b] (koło 15 wymagany): 15
[b]Doświadczenie[/b](oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): Nie mam problemów z dawaniem cuboidów,temp banów,kicków.Nauczyłem się tych rzeczy na serwerze mojego kolegi, na którym byłem Administratorem.Więc te podstawowe komendy które KidMod powinien znać mam w małym palcu.
[b]Co zrobiłeś dla Minecraft.pl?: [/b]Byłem leśniczym i dbałem o las publiczny.Dawno temu trochę starałem sie pomagać moderatorom, lecz to nie wychodziło.
[b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?:[/b]Niestety nie,mam swój kanał na YouTube, ale nie wysyłam żadnych filmów dotyczących Minecraft.
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer?:[/b]Od Pon-Pt, około 3 godzin, zaś w weekend nawet do 5 godzin.
[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?: [/b]7d,20h,31m. Średnio dziennie:2h 23m.
[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: [/b]Niestety tak, parę malutkich wykroczeń i jeden którego sie wstydzę, a konkretnie ban za X-ray.Użyłem go tylko raz, i od razu go skasowałem.
[b]Dlaczego właśnie Ty?: [/b]Sądzę że jestem lubianym graczem freebuilda.Ten serwer jest dla mnie czymś więcej niż tylko zwykłym serwerem.Jak przychodze do domu to przebieram sie, ide do komputera,Odpalam minecrafta,wchodze na wasz serwer.Gram na freebuildzie już od 2012.03.19.Lubię pomagać graczom.Byłbym dobrym KidModerem.
[b]Inne:[/b]Jak już wcześniej wspomniałem mam na imię Michał, i mam 15 lat.Lubię grać na pianinie to takie moje Hobby.Jakoś nie lubie sportów.Jestem dość leniwy, ale bardzo przyjacielski.Mam pieska rasy YorkShire Terrier.Wabi sie Figa.Tym co najbardziej lubie jest granie.Lubie grać w różne gry (nie tylko w minecrafta) ostatnio zakupiłem Batllefield 3 na platforme Xbox360.
[b]Czy masz TeamSpeak 3?:[/b]Mam, ale nie korzystam z niego.Gdybym został KidModem używał bym go zawsze gdy natrafiła by się taka potrzeba.
[b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?:[/b]Ponieważ, bez niej moderatorzy serwera nie podołali by ich zadaniom.W ekipie tak licznej jak w minecraft.pl lojalność jest jedną z najważniejszych rzeczy.Jak dali by sobie rade z budowaniem nowych budowli,przydzieleniem działek wielu osobom naraz,oraganizacji różnych zabaw.Bez lojalności cały serwer by upadł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Rubryczka "inne" mnie zauroczyła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Daj mu szansę, Daj mu szansę... a poważnie, sądzę, że można by pozwolić mu się sprawdzić, choć z góry uprzedzam, że działka moda na FB to nie bułka z masłem (szczególnie w godzinach szczytu), ale to chyba raczej nic nowego. Jestem [color=#006400]za.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Jako leśniczy nie za bardzo się sprawdzałeś, dopiero gdy ktoś z ekipy "rozkazał" Ci zająć się lasem to to zrobiłeś. I w tym wypadku niestety udało mi się Cię poznać nie koniecznie z tej dobrej strony dlatego jestem na [color=#ff0000][b]nie[/b][/color][color=#000000].[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Jako leśniczy się nie sprawdziłeś.
[b][color=#a9a9a9]Neutralny[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[size=5][color=#808080]нейтральный[/color][/size]

[color=#000000][size=4]Zadecyduje większość :)[/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blake96    6
Byłeś niemiły w stosunku do graczy oraz dostawałeś dużo temp-banów za oszukiwanie na eventach. Olewałeś leśniczego to (jak wnioskuję) olejesz po 2-3 dniach pracę moda.
Na [b][color=#ff0000]NIE[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
niby jesteś często, ale nie jesteś kandydatem na moderatora- na NIE jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Odrzucone

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...