Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Shadow Knight

[2 ETAP] Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Shadow Knight   
Gość Shadow Knight
[b]Imię: [/b]Łukasz
[b]Wiek: [/b]20
[b]Doświadczenie:[/b] Znikome, swojego czasu pilnowałem klasowego serwera ale idea jak szybko powstała tak szybko upadła. Miałem również epizod jako moderator for, między innymi forum RMF MAXXX, ale zrezygnowałem z powodu matury.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?: [/b]Nie była mi dana możliwość wykazania się. Chętnie pomogę w organizowaniu eventow czy quizow lub tez w budowaniu, ale projektant ze mnie słaby.
[b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?[color=#FF0000]: [/color][/b]Myślałem nad tym ale zrezygnowałem z tego pomysłu, ponieważ polski youtube czy inne serwisy są już przesiąknięte Minecraftem, a nie miałem pomysłu na nic oryginalnego.
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer?: [/b]To zależy od konkretnego dnia. Średnio 3h-4h dziennie.
[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?: [/b][color=#3F3F3F][font=Arial, sans-serif][size=4][right]1d 19h 3m 50s[/right][/size][/font][/color]
[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: [/b]Nie. Ogólnie staram się współgrać z panującymi zasadami na serwerze.
[b]Dlaczego właśnie Ty?: [/b]Nie sprawiałem kłopotów na serwerze. Żyję w zgodzie z regulaminem. Zachowanie serbiego zachęciło mnie do zrobienia czegoś dobrego dla serwera i graczy. Chcę również pomóc w rozwoju naszego serwera, aby przybyło do nas jeszcze więcej graczy.
[b]Inne: [/b]W tym roku zdawałem maturę(mam nadzieję że zaliczę z wysokim wynikiem). Lubię słuchać muzyki z lat 60, 70, 80, 90. Poszukuję doświadczenia w pracy jako administrator serwerów Linux i Windows. Jestem fanem serii Mass Effect. Marzy mi się udział w rajdzie. Interesuję się także paintballem.
[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][color=#000000]Tak[/color]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?: [/b]Każdy z nas popełnia czasem błędy. Jeśli mamy zaufanie do siebie, łatwiej naprawić pomyłki i więcej ich nie popełniać. Gdy czekają na nas trudne decyzje, ekipa nie podejmą ich za nas, ale da na możliwość szerszego spojrzenia na problem, i będzie ono rzetelne. Brak owej lojalności może zaszkodzić osobom postronnym(mam tu na myśli sam serwer). Podzielenie się na grupy opiekunów serwer nie wróży nic dobrego dla graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[color=#008000][size=6]ZA[/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
царь сказал: [color=#008000][size=6]ДА[/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Masz moje poparcie... (napisał bym "Trzy razy tak, zobaczymy się w finale", ale piszę jako czwarty, a i finału nie będzie... ale jak wpadniesz na TSa, to możesz i tak zaśpiewać).

Gdyby to nie było jasne... [color=#008000]ZA[/color] Edytowane przez Testament208

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Shadow Knight   
Gość Shadow Knight
Wolisz żebym nie śpiewał, uwierz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Pierwsze podanie, które aż miło się czytało :) Oczywistym chyba jest, że jestem [color=#00ff00][b]za[/b][/color][color=#000000].[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
podanie bardzo przyjemne. jak się zwiesz na serwerze?
narazie TAK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Shadow Knight   
Gość Shadow Knight
ShadowKnight2305 Edytowane przez Shadow Knight

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Przechodzisz dalej.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...