Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Torres70

[2 ETAP] Podanie Torres70

Rekomendowane odpowiedzi

Torres70    76
[b]Imię:[/b] Filip
[b]Wiek [color=#ff0000](koło 15 wymagany)[/color]:[/b] 14
[b]Doświadczenie [color=#ff0000](pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?)[/color]: [/b]Hmm, ogarniam world edita, ale jeśli chodzi o cuboidy, prosiłbym o niewielką pomoc, bo nigdy niestety styczności z taką opcją nie miałem. Szybko się uczę, więc nie będzie to problemem. Administratorem nigdy na jakimś znaczącym serwerze nie byłem, zawsze jednak wolałem być zwykłym, szarym graczem.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?[color=#ff0000](albo u nas na freebuild.pl)[/color]:[/b] Na razie nic, miałem dość długą przerwę od fb, a jakoś nie miałem okazji nigdy nic wybudować. Aktualnie pomagam Jantomedesowi w budowie teatru.
[b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?[color=#ff0000](youtube itp)[/color]:[/b] Nie.
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer? :[/b] No około 2 godzin dziennie, nadchodzą wakacje więc będzie to od 5 do 10 godzin dziennie, zależy też kiedy. W weekendy też około 5 godzin.
[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?:[/b] Gram na serwerze jeszcze od czasów Minecraftowej Szkoły, ale wg. statystyk mam 1 dzień, 2 godziny i 30 minut.
[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b] Tak, miałem.
[b]Dlaczego właśnie Ty?:[/b] Dlaczego ja ? Wiem jaką mam opinię na forum i serwerze, ale chciałbym to wszystko odbudować. Czasem zachowuję się źle, jak pewnie dobrze wiecie, ale ten kidmod byłby dla mnie szansą na odbudowanie opinii publicznej. Lubię pomagać graczom, chciałbym więcej odpisywać na forum, ale nie chcę otrzymywać warnów za public moda. Odpisywałbym na modreq, gdyż wiem że jest to niemiła sprawa gdy ktoś musi długo czekać. Na tsie jestem aktywny, więc jako pierwszy bym leciał do osoby czekającej na "sprawy do administracji".
[b]Inne [color=#ff0000](coś od siebie, o sobie itp.)[/color]:[/b] O mnie ? Hmm, no to jak już wspomniałem, jestem Filip. Mieszkam w Gdyni i kończę pierwszą klasę gimnazjum. 14 urodziny mam 25 czerwca, więc niedługo. Lubię piłkę nożną i oczywiście granie. Jestem strasznym leniem pod względem nauki, a jakoś wychodzę z 4,5 :3
[b]Czy masz TeamSpeak3? [color=#ff0000](Wymagana przynajmniej możliwość słuchania)[/color][color=#000000]:[/color][/b] Tak, mam też mikrofon.

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?:[/b] Jest to podstawa w ekipie. Trzeba być lojalnym dla każdego. Wiadome jest że każdy popełnia błędy, te mniejsze lub większe, ale każdemu należy się szansa. Wszyscy powinni być dla siebie wyrozumiali, jest to budulec dobrej atmosfery i zgrania w ekipie.

Pozdrawiam, Torres70 :)

PS: A tak na końcu, przy okazji. Serdecznie przepraszam Breakera za moje zachowanie i za niektóre teksty rzucone w Twoim kierunku. Myślę, że nie ma po co się kłócić i możemy żyć w zgodzie :) Edytowane przez Torres70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jantomedes    75
[size=5][color=#008000][b]Za[/b][/color][/size],[color=#008000] [/color]z wielką chęcią bym Ci zrobił szkolenie gdyby nie to, że jutro wyjeżdżam... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Pomimo tego, że byłeś wiadomo jaki, jestem bardzo [b][u][color=#00ff00]Za![/color][/u][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
WIem, że ma slabośc do takich osob jak ty, ale jestem ZA. Jak sie dostaniesz to osobiscie postarm sie Ciebie wychowac i nawrocic:) Nie wiem czy wiesz w co sie angazujesz ale ze mna bedzie Ci ciezko:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
14 lat.
[b][color=#ff0000]Przeciw[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Oj Jarton będzie ciężko, ale damy radę. Mam nadzieję, że jeślibym się dostał, razem z Janto i Matim byście mnie nawrócili!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Wymaganie wiekowe nie spełnione, ponadto miałem okazję Cię poznać i to nie koniecznie z tej dobrej strony dlatego jestem [color=#ff0000][b]przeciw[/b][/color][b][color=#000000].[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VVezion    0
[color=#222222]Mimo twoich paru wykroczeń na serwerze, jestem na [/color][color=#006400]TAK[/color][color=#222222]. Co do wieku mimo iż ma 14lat to może się nadawać na stanowisko KidMod’a.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
serbi    2
[color=#ff0000]Przeciw.[/color]
1. 14 lat
2. Brak mutacji
3. Trolling. Kompas na evencie nie jest ci potrzebny a wchodzisz z nim zawsze. 10 razy musze cie wywalac, bo wchodzisz z kompasem tam, gdzie nie powinienes. Ani kick ani slowa ani tp nie poradza. To specjalnie dla ciebie musialem tworzyc flage entry na zagadce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10
Proponował bym coś w stylu "Okresu Próbnego"
W przypadku Trollowania natychmiastowe wywalenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Przechodzisz dalej...

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...