Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Breaker432

[2 ETAP] Podanie rekrutacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Breaker432    5
[b]Witam![/b]

[b]Imię: Krzysztof[/b]

[b]Wiek: 16[/b]

[b]Doświadczenie: Na razie nie umiem nic oprócz dawania kicków lub banów, ale bardzo szybko się uczę.[/b]

[b]Co robiłeś dla Minecraft.pl?: Zrobiłem arenę walk, która została zaakceptowana.[/b]

[b][b]Czy udzielasz się w polskiej społeczności Minecraft?: Nie (mój komp nie udźwignąłby frapsa i mc na raz)[/b][/b]

[b][b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na serwer? :[/b] Około 3h dziennie[/b]

[b]Ile czasu przesiedziałeś na naszym serwerze?: [/b][b]5d 9h 18m 2s[/b]

[b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: Miałem kilka banów ale z błahych powodów (ucieczka z areny / oszukiwanie na evencie)[/b]

[b]Dlaczego właśnie Ty?: Bardzo lubię ten serwer, gram od trzech map wstecz. Chciałbym być kimś więcej niż zwykłym graczem, by pomagać innym osobom. Myślę, że jestem ogólnie lubiany na serwerze.[/b]

[b]Inne: Właśnie kończę gimnazjum, jak wyżej wspomniałem mam na imię Krzysiek, interesuję się koszykówką, elektroniką i grami komputerowymi. Posiadam PS3 i PC, bardzo nie lubię piracenia gier. Słucham starego, amerykańskiego rapu, dubstepu, SOAD-u i trochę polskich piosenek (miało być o sobie). [/b]

[b]Czy masz TeamSpeak3?: Nie, na razie nie mam mikrofonu, ale mogę założyć i słuchać[/b]

[b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Dlaczego w ekipie ważna jest lojalność?: Ponieważ lojalność wobec serwera i kolegów jest czynnikiem wpływającym na naszą pozycję w grupie, czy inni nam ufają czy też nie. Jeśli chcemy utrzymać daną grupę przy sobie, nie możemy być fałszywi czy dwulicowi. [/color][/font][/b] Edytowane przez Breaker432

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25
Byłbym na tak gdyby nie nte bany. Jestem za zniezkazitelnym kandydatem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
z tego co piszesz wnioskuję iż jesteś dość normalny, na serwerze widzę rzadziej.
na razie Neutral z lekką przewagą tak ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Breaker432    5
Oczywiście żałuję tych przewinień, no ale cóż, czasu nie da się cofnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[color=#008000][b]Za[/b][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Mikrofon to podstawa.
Jeśli chcesz być kidem MUSISZ mieć mikrofon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Breaker432    5
Jest jeden taki problem, że mam przedpotopowego kompa i nawet nie mogę podłączyć mikrofony na 3.5, musi być na USB,a że mieszkam w małej mieścinie to muszę zamawiać przez neta, najprawdopodobniej zamówię jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Hmmmm, z tego co piszesz to doświadczenie masz małe jednak jeżeli faktycznie szybko się uczysz to przymykam oko na te bany i jestem [b][color=#00ff00]za[/color][/b] :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VVezion    0
Tez jestem [color=#008000][b]za[/b][/color][color=#000000][b],[/b][/color] tylko kup sobie mikrofon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[color=#008000][size=8]ДА[/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Przechodzisz dalej.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...