Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Reaverq

Wszystkie mody pod wersje 1.2.5

Rekomendowane odpowiedzi

Reaverq    1
Wszystkie mody są pod wersje 1.2.5

Myśle że wiekszosci wazniejszych nie pominalem

1. Equivalent Exchange 2 - Wiem ale niewiem jak to opisać
2. ThaumCraft 2 - Dodaje Potwory , rośliny itp z ThaumCrafta
3. Mo' Creatures - Dodaje Nam Sporo stworów i Zwierząt
4. Twilight Forest - Dodaje Nowy świat aby go stworzyć Potrzeba :
2x2 wykopać dół zalać wodą i wrzucić diaxa
5. Better Dungeons - Dodaje nam dużo Dungeons i mobów
6. Rei Minimap - Dodaje nam Mape gdzie nie da się zgubić!
7. Inventory Tweaks - Morzemy ładnie se ułożyć w skrzyni itemki jak mamy ich FULL
8. Mice Workers- Dodaje nam Pracowników: Drwala,Górnika,Farmera
9. OptiFine - Zmniejszenie lagów i dodadnia Zuma
10. Parachute - Spadochron Potrzebny 3 nicie i 3 żelaza
11. Timber - To chyba oczwiste wystarczy ściąc pnie i całe drzewo się rozsypuje
12. 8 Slot Furnace - Piec który przetapia 8 rzeczy na raz
13. Apple Pie and More Trees - Dodaje nam możliwość creeftowanie Diamętowego jabka
14. Elemental Arrows - Dodaje nam diamętowy łuk i inne strzały
15. Auto Switch - Automatycznie nam podmienia itemy (niewiem jak to Poprawnie ująć) ale żeby to działało trzeba Wsisnąć F10
16. Death Chest - Dodaje skrzynie, w której pojawiają się itemy po śmierci.
17. Enchant View - Widzimy echant, jaki zwykle ukrywa się pod tymi bazgrołami.
18. Popcorn Smealting - Dodaje nam do wiosek mc donalds
19. Random Things - Nowe Zbroje, Narzędzia, Bloki, Jedzenie
20. Minecraft Lava Boats - Jak jakiś item spadnie do lawy nie spali się
21. Mob Aura Mod - Jeszcze niewiem
22. Sandwiches - kanapki
23. Spawner GUI - Pozwala nam zmieniać spawner Naprzykłąd z Pająków na creeper ( Niewiem czy tylko na Creative można tak )
24. Recipe Book - Dodaje książke, w której mamy WSZYSTKIE receptury.

Jeśli chcesz mieć te mody wystaczy pobrać To :
[color=#ff0000]Usunięto link[/color]

Instalacja Jest taka :
Musisz mieć WinRara

1. Wchodzimy w Gpacka
2. Wchodzimy w start w uruchom Wpisujemy %appdata%
3. Wchodzimy w .minecraft bin z Gpacka Wlejamy Minecraft.Jar
4. Cofamy się do poprzedniego folderu
5. Wklejamy z Gpacka do .minecraft mods i resourses
6. Gotowe Mody zaistalowane !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Reaverq    1
wiekszosc surweyów jest darmowa wystarczy wpisac byle jakie dane, to az takie trudne? na speedyshare linki gasna po jakims czasie a ja nie mam czasu ogarniac ktore padly i reuploadowac wszystkiego na nowo. Nie jestem tylko na tym forum:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
elWikiPL    2
Zajefajnie. Cieszę się, że ktoś dodał takie mody. Od dawna szukałam takich modów. Thanks koleś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quasindro    17
Mógłbyś nie opisywać, tylko dodać linki do tych modów na minecraftforum.

Bo "[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wiem ale niewiem jak to opisać" nie przekonuje mnie. Nie mam zamiaru pobierać w ciemno, pa.[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]//Już nie wspominając, że nie ma skanu, a pan nie ma premium. Mógłbym posądzić o próbę kradzieży konta, trolololol.[/font][/color] Edytowane przez Quasindro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
elWikiPL    2
Quasindro ... Wpisz se (lub skopiuj) w google i ci wyskoczy z MinecraftForum. Masz tam filmiki co ci pokazują co to jest i download a tak to się ino męczysz z tłumaczeniem i dowiedzeniem się co i jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
[quote name='Reaverq' timestamp='1338919686' post='73472']
Wszystkie mody są pod wersje 1.2.5

Myśle że wiekszosci wazniejszych nie pominalem

1. Equivalent Exchange 2 - Wiem ale nie//oddzielnie//wiem jak to opisać// magia, transmutacja nieskończone, wydajne i dorgie narzędzia i zbroje z czarnej i czerwonej materii
2. ThaumCraft 2 - Dodaje Potwory , rośliny itp z ThaumCrafta// nie no co ty? Myślałem, że dodaje moby z mocreatures!!! o maszynach, artefaktach, odkryciach i skrzyniach w jaskiniach to kto napisze?
3. Mo' Creatures - Dodaje Nam Sporo stworów i Zwierząt
4. Twilight Forest - Dodaje Nowy świat aby go//portal jak już// stworzyć Potrzeba :
2x2 wykopać dół zalać wodą//czyli zrobić nieskończone źródło wody formą 2x2// i wrzucić diaxa//a trawą, grzybami i kwiatami kto obsieje?
5. Better Dungeons - Dodaje nam dużo Dungeons i mobów// i bugów działający z thaumcraftem
6. Rei Minimap - Dodaje nam Mape//ę// gdzie nie da się zgubić!// myślałem, że mapa pozwala na chodzenie w ciemności wiesz? +waypointy
7. Inventory Tweaks - Morz//ż//emy ładnie s//obi//e ułożyć w skrzyni itemki jak mamy ich FULL//brzmi jakby to był cheat... Po prostu sortowanie itemków w skrzyniach i ew. Działa z innymi modami na skrzynie
8. Mice Workers- Dodaje nam Pracowników: Drwala,Górnika,Farmera
9. OptiFine - Zmniejszenie lagów i dodadnia//e// Zu/!oo//ma //i czytanie tekstur hd
10. Parachute - Spadochron Potrzebny 3 nicie//nici// i 3 żelaza
11. Timber - To chyba oczwiste wystarczy ściąc pnie//pień// i całe drzewo się rozsypuje
12. 8 Slot Furnace - Piec który przetapia 8 rzeczy na raz/// zbędne. Piecyk z czarnej materi z EE2 zupełnie wystarczy.
13. Apple Pie and More Trees - Dodaje nam możliwość cree//a//ftowanie//a// Diamę//en//towego jab//ł//ka
14. Elemental Arrows - Dodaje nam diam//en//towy łuk i inne strzały
15. Auto Switch - Automatycznie nam podmienia itemy (niewiem jak to Poprawnie ująć) ale żeby to działało trzeba Wsisnąć F10//trzymamy np. Pochodnie iklikamy bez zmiany pola w inv prawym przyciskiem myszy np. Na kamień to automatycznie zmienia na kilof
16. Death Chest - Dodaje skrzynie, w której pojawiają się itemy po śmierci.//skrzyni nie dodaje... Po prostu jak mamy zwykłą skrzynię w eq i zginiemy to wchodzi do niej max. Itemów ile się zmieści jakie były w naszym eq.... Reszta wypada normalnie...
17. Enchant View - Widzimy echant, jaki zwykle ukrywa się pod tymi bazgrołami. //o ile mi wiadomo zmienia o trochę bardziej możliwości zaklinania...
18. Popcorn Smealting - Dodaje nam do wiosek mc donalds
19. Random Things - Nowe Zbroje, Narzędzia, Bloki, Jedzenie
20. Minecraft Lava Boats - Jak jakiś item spadnie do lawy nie spali się
21. Mob Aura Mod - Jeszcze niewiem// problem w google wpisać? To po co dodajesz jak nie wiesz...
22. Sandwiches - kanapki
23. Spawner GUI - Pozwala nam zmieniać spawner Naprzykłąd z Pająków na creeper ( Niewiem czy tylko na Creative można tak )
24. Recipe Book - Dodaje książke, w której mamy WSZYSTKIE receptury.// czyli marna podróbka guidebook w wykonaniu risugami...

Jeśli chcesz mieć te mody wystaczy pobrać To :

Instalacja Jest taka :
Musisz mieć WinRara

1. Wchodzimy w Gpacka
2. Wchodzimy w start w uruchom Wpisujemy %appdata%
3. Wchodzimy w .minecraft bin z Gpacka Wlejamy Minecraft.Jar
4. Cofamy się do poprzedniego folderu
5. Wklejamy z Gpacka do .minecraft mods i resourses
6. Gotowe Mody zaistalowane !
[/quote]

wybacznie, że tak nieczytelnie poprawiłem (połowie odpuściłem, ale szczegół...) ale symbian boli... Wciąż mam nadzieję, że się poprawisz... Edytowane przez AsgarothDaFae

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Reaverq    1
Wybaczcie moje braki :) Wraz z kolejnymi ciekawszymi poszukiwaniami dołożę lepszych starań by miało to wygląd:) Ważne by linki działały w razie problemu zrobię reup.
A nie ukrywam, że w większość z nich nie grałem. Kolega elWikiPL ma racje, owszem mogłem pomyśleć i dorzucić filmiki itp ale każdego opisywać tak obszernie to trochę cieżko. Edytowane przez Reaverq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Cytując za minecraft.net:
[quote]
The One Major Rule

Do not distribute anything we've made. This includes, but not limited to, the client or the server software for the game. This also includes modified versions of anything we've made.
[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Reaverq    1
Nie doczytałem, w takim razie przepraszam i proszę o usunięcie tematu. Nast razem bede bardziej uważny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
niezłe :) pamiętam że kiedyś był taki program do pobierania modów, była lista modów wymagania i opis, ciekawe czy jest takie coś pod nowsze wersje mc. i nie udostepniaj wiecej minecraft.jar, to nielegalne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...