- 0
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateeq1337
Witam, mam problem z instalacją forga, więc gdy instaluje forga wyskakuje mi error [patrz screen'a], ogólnie ta lista była dłuższa ale pobrałem pare plików etc. i zostały tylko te , i teraz moje pytanie, jak to naprawić?
Dodam że w plikach minecrafta w folderze .minecraft\libraries\org w każdym folderze jest plik który powinien tam być.
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
POMOCY! TAKI SAM BŁĄD RÓWNIEŻ POJAWIA SIĘ NA INNYCH WERSJACH 1.7.x
-
Przez Kai_Canibal
Witam.
Mam problem z grą. Gra działała cały czas normalnie, jednak ostatnio wyskoczył błąd i nie potrafię go naprawić.
The game crashed whilst initializing game
The game crashed whilst initializing game
Error: java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space
W pliku nativelog mam taką informację:
Set run directory to C:\Program Files (x86)\Minecraft
Native Launcher Version: 1393
Operating System: Windows 7 Professional
Application Hash: 649b3a6a58c5b8fc06c7aa04766425322e140bc2
Application Data directory: C:\Users\Katarzyna\AppData\Roaming/.minecraft
Executable Path: MinecraftLauncher.exe
App Directory dir: C:\Program Files (x86)\Minecraft
Start dir: C:/Users/Katarzyna/AppData/Roaming/.minecraft
Launcher dir: C:/Program Files (x86)/Minecraft/game
TmpDir dir: C:/Program Files (x86)/Minecraft/tmp
(Optional) Java Launcher hash:
Java Version: 1.8.0_25
x64: 1
LauncherConfiguration from:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Downloaded config
Native launcher is current
Detected previous run with new launcher, format of C:/Users/Katarzyna/AppData/Roaming/.minecraft/launcher_profiles.json is 2
Using new launcher as self upgrade has been detected.
Launcher library is up to date with hash 03abb62af1424a56975bc664a6389b32b21a793f
Check to see if we can run the launcher
Starting launcher.dll with C:\Program Files (x86)\Minecraft\runtime\jre-x64\1.8.0_25\bin\javaw.exe
Found SetDllDirectoryW in kernel32.dll!
Added C:\Program Files (x86)\Minecraft\game to DLL search path
Running launcher!
Przeinstalowałem grę, wyczyściłem wszystkie niepotrzebne pliki, zrobiłem defragmentację dysku, przeinstalowałem sterowniki karty graficznej, oraz Javę.
Proszę o pomoc. -
Przez Gerluk
Gdy wchodzę na jakiś serwer mając włączone shadery mój ekran zaczyna mrugać na czarno a po chwili staje się cały czarny. W konsoli cały czas pojawia się log GL error 0x0502: Invalid operation at pre-final. Raczej nie jest to wina wydajności gdyż próbowałem również z wersją Lite, a mój komputer ma Intel Core i5-7600, GTX 1060 3GB i 8 GB RAM. Chodzi konkretnie o Sildur's Vibrant Shaders v.1.163. O co chodzi? Da się to naprawić?
Wersja MC: 1.12.2
Wersja OptiFine: 1.12.2 HD U C6
-
Przez Smothiee_
Witam, od kilku dni borykam się z problemem, mój minecraft, a dokładnie shiginima launcher nie chcę się włączyć. Problem pojawia się wtedy, gdy mam zamiar odpalić grę
Tutaj zamieszczam obrazek:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez iziK
Witam, ostatnio chciałem wgrać parę modów na własny serwer, lecz po ich wgraniu, nie mogłem zalogować się na serwer (wyskakiwał error). Osobę która się zna na wgrywaniu modów ma serwery multiplayer, proszę o kontakt ze mną . Wersja 1.7.10
Mój steam:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Od marca w trybie creative odwzorowuję wygląd mojej najbliższej okolicy (osiedla, sklepy itp.)
Dzisiaj w czasie gry komputer bluescreenował.
Po włączeniu komputera z powrotem mój save z tą mapą zniknął. Udało mi się go odzyskać dzięki radom z tego forum (za sprawą MCEdit).
Odzyskana mapa otwiera się w trybie survival. Gdy chcę ją otworzyć za pomocą programu MCEdit otwiera się pusta mapa a w okienku komend (nie wiem jak nazwać okno z wyświetlanymi informacjami o stanie) pojawia się Chunk Error. Podaje mi 0 chunk.
Podsumowując: Minecraft 'widzi' całą mapę a MCEdit podaje że nie ma chunks.
Chcę po prostu zmienić tryb gry z powrotem na creative.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi