Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KrystianGamer

KrystianGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1.twój nick : KrystianGamer[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2.osoba banująca : [/font][/color]
[b] [url="http://forum.minecraft.pl/user/14233-malaxin/"][color=#FF8C00]Malaxin[/color][/url][/b]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3.powód : że niby x-ray[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4.twoja wizja co się stało, czyli argumentacja za swoją obrone :[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]No nie ogarniam gram sobie znalazłem dobrą jaskinie bo jeszcze tam nikogo nie było wiec sporo surowców itd no siedzę sobie tam i zbieram te surowce i tu nagle że mam bana na x-raya , nie używam nic takiego więc nie wiem skąd takie wnioski ? . I to chyba wszystko proszę o szybką odpowiedz i o od banowanie , i nie banowanie za [/font][/color]niewinność ;/ . Pozdrawiam[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Polygamiarz   
Gość Polygamiarz
Malaxin zostanie pouczony bo lecą permy które nie są do końca wytlumaczone, mam nadzieje że sytuacja sie nie powtórzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LOOL z racji tego ze nie chciałem zakładać nowego tematu bo chodzi tu znowu o x-ray ?!!? , po akcji a moim perkiem weszłem na server tepłem sie do domu i chwile później że znowu ban za x-ray ? WTF ? ludzie nie ogarniam ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...