Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość ᗩᔕá˜�á—©á–‡á—�♈ᖺ

[Update][WYNIKI][Konkurs] Na Dzień Dziecka dla wszystkich dzieciaków.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ᗩᔕá˜�á—©á–‡á—�♈ᖺ   
Gość ᗩᔕá˜�á—©á–‡á—�♈ᖺ
[size=5]Ludzie & Ludziska... Słuchajce słuchajcie[/size]

[size=5]Jury w składzie: Castro, DooBLER (JohnnyChrist) i Elros wybrało następujące prace:

[color=#daa520]Miejsce 1. [/color][color=#008000]Blazej_Vip ([url="http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2012/148/e/f/na_konkurs_by_blazejvip-d51dqbv.jpg"]klik[/url]) [/color]- Zwróciliśmy uwagę na fakt, że użytkownik jest bardzo młody i jako jedyny zastosował widok pierwszoosobowy. Wykonanie pracy jest dobre, a sama idea ciekawa. Niby zwyczajny widok z gry, a jednak można odczuć w nim pewną głębię, a nawet doszukać się symboliki.

[color=#daa520]Miejsce 2.[/color] [color=#008000]Wiedzmin777 ([url="http://i.imgur.com/Mz7to.jpg"]klik[/url]) [/color]- Rysunek na wysokim poziomie, z ciekawym przedstawieniem minecraftowego Steve'a. Naszą uwagę przykuł fakt, że góra w tle, jak i Minas Tirith są narysowane w formie sześcianów. Góra w ciekawy sposób nawiązuje do gry "Journey".

[color=#daa520]Miejsce 3. [/color][color=#008000]regzand ([url="http://i.imgur.com/zZgaf.jpg"]klik[/url][/color]) - Ujęła nas forma pracy. Bardzo ciekawy pomysł, który odwołuje się do naszych "adminowskich serc", jako że mamy na co dzień styczność z zaprezentowanymi w pracy zajęciami.

Dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w konkursie i życzymy dalszego rozwijania talentów.[/size]

[size=5]Nagrody to:[/size]
[color=#daa520][size=5]Miejsce 1 - 3 miesiące statusu Gold, na wybranym serwerze* + ranga na forum**[/size][/color]
[color=#daa520][size=5]Miejsce 2 - [/size][/color][color=#daa520][size=5]2 miesiące statusu Gold, na wybranym serwerze* + ranga na forum**[/size][/color]
[color=#daa520][size=5]Miejsce 3 -[/size][/color][color=#daa520][size=5] 1 miesiąc statusu Gold, na wybranym serwerze* + ranga na forum**[/size][/color]

[size=3]* - przy założeniu, że serwer posiada status gold lub pokrewny.[/size]
[size=3]** - ranga obowiązuje do 31.12.2012[/size]

[size=4]Rangi wędrują na wasze konto :) W tym temacie proszę umieścić informacje dotyczące serwera na którym chcielibyście odebrać swoją nagrodę.[/size]

[size=4]Dodatkowo panowie:[/size][list]
[*][size=4]Jantomedes[/size]
[*][size=4]Torres70[/size]
[*][size=4]Fendorath[/size]
[/list]
[size=4]otrzymują [color=#008000][b][-1][/b][/color] do licznika ostrzeżeń. I niech to będzie ostatnia akcja związana z ich ostrzeżeniami na forum :)[/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Kurczę, kurczę mogłem się bardziej postarać :/ Gratuluję zwycięzcom ! Bardzo ładne prace :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Raczej na pierwsze miejsce typowałem Wiedzmina, ale tak czy inaczej ładna robota.
Gratuluję zwycięzcom ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wiedzmin777    3
Cóż, ja z golda nie skorzystam, ponieważ i tak nie gram na innych serwerach niż freebuild, na którym jestem architektem (co oczywiście wyklucza golda). Lepiej będzie, jeśli moją nagrodę otrzyma ktoś inny. W przeciwnym razie po prostu się zmarnuje.
Zrzekając się nagrody można zazwyczaj ją komuś przekazać, więc może niech otrzyma ją np. zwycięzca najbliższego eventu na FB (zakładając oczywiście, że administacja nie ma nic przeciwko).
Tak czy inaczej, dla mnie gold jest zbędny, wziąłem udział w konkursie tylko "for fun". :)

[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#008000]Jedyne zastrzeżenie to to, że gold nie może być sprzedany a jedynie przekazany w formie podarunku/nagrody. Poza tym, zielone światło :D - AdF[/color][/size][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kapix147    3
[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#FF0000]Teraz to trochę za późno... - AdF[/color][/size][/font] Edytowane przez ᗩᔕá˜�á—©á–‡á—�♈ᖺ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
regzand    3
Jedyny serwer na którym gram z sieci minecraft.pl to aliquam (bo nie mam raczej czasu na grę...)
Może zamiast golda (którego nie ma na Aliquam) dostane voxela albo większy limit WE? <- (pytanie do castra) Edytowane przez regzand

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maćko :P    22
@up naAliquam nie ma golda, ale jest VIP, myślę, że to również liczy się jako nagroda

// ew. Ranga friend

adv nie jest wyższy niż vip ani friend, co do frienda to nie jestem pewien, ale vip jest troszkę wyżej niż adv

@ robet, już mu to napisałem... Edytowane przez maćko :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
robetjak    21
[quote name='regzand' timestamp='1338834771' post='73398']
@up ja mam AdvBuilder -> czyli wyższą range niż VIP i friend...
[/quote]
Regzandzie vip i friend są lepsze od adv "D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
regzand    3
[quote name='robetjak' timestamp='1338914085' post='73454']
Regzandzie vip i friend są lepsze od adv "D
[/quote]
Prawa mam takie same xD Sam to wczoraj powiedziales, ale ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...