Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
xsares

Skur3byk

Rekomendowane odpowiedzi

xsares    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1.twój nick Skur3byk[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2.osoba banująca nie wiem [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3.powód x-ray?[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4.twoja wizja co się stało, czyli argumentacja za swoją obroną[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]kopie kopie kopie - ban x-ray[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]gram na serwerze od 10 minut nie mam zadnego xraya[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]nie wiem czemu wykopalem troche wegla i zelaza tak troche go bylo i co?[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]nawet 1 moda nie mam wiec za co? hę[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]prosze o odbanowanie za nic chcialem spokojnie pograc...[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]z powarzaniem Skur3byk[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Drogi graczu. Zostałeś zbanowany za x-ray'a, ja to uczyniłem. Z jakiego powodu? Tu nawet nie chodzi o surowce jakie wydobywasz. Ile czasu grasz na serwerze. Miałeś x-ray'a, to było widać chodziłem za tobą przez jakiś czas i od razu mi nie pasowało, że patrzyłeś się w ścianę jakbyś czegoś szukał. Na początku myślałem że to przypadek. Lecz kiedy sam włączyłem x-ray'a (aby to dokładnie sprawdzić). Ty nadal patrzyłeś się po ścianach i kopałeś tunele 2x2 prosto do surowców, jakbyś znał tą mapę na pamięć. Taka jest moja relacja. Poczekamy aż osoba 3 (Reszta moderacji/administracji) to rozstrzygnie.

Z wyrazami szacunku Malaxin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...