Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kermisia

nadszedł czas poznać Kermisię ! xd

Rekomendowane odpowiedzi

Kermisia    2
heej .. Kermisia jestem .. a tak naprawdę mam na imię Maja i za 28 dni skończę 13 lat (: właściwie miałam już wiele przezwisk, a zaczęło się od Red Chilli, potem Pestka, Paździoch, Klocu i to obecne, ale tyle tego było że już za bardzo wszystkich nie pamiętam xD mieszkam w Rzeszowie.

w Minecrafta gram gdzieś od ok. stycznia tego roku, więc nie aż tak długo. mc poleciła mi pewnego razu przez gg moja koleżanka z klasy :) właściwie to wysyłała mi zdjęcia swoich (wtedy jeszcze) niedoskonałych budowli i wkońcu stwierdziłam, że fajnie by było se tak pobudować z klocków .. i tak to się zaczeło ..

głównie słucham metalu i rock'a, np Metallica, Ozzy Osbourne, Kiss, Guns N' Roses, Megadeth, Slayer kuffa i dużo więcej .. czasmi też wpadnie mi w ucho kilka Adele, MJ i większość ABBY, ogólnie lubię stare przeboje (:

moimi ulubionymi majnkraftowymi let's player'ami są JJay Joker, MagdalenaMariaMonika, Bremu i jeszcze kilkoro innych. w przyszłości sama zamierzam nagrywać, ale narazie nie chce mi sie do tego zabrać xP

poza mc gram też w chicken invaders (2,3,4) i czasami w simsy, ale to raczej rzadko xd jeżeli chodzi o gry planszowe to uwielbiam czasami pograć w chińczyka :D

interesuję się piłką nożną, ale wolę oglądać mecze w tv niż grać (nie do końca potrafię trafić w piłkę ..). moim ulubionym klubem jest FC Barcelona, a piłkarzem oczywiście Messi ;] poza FCB kibicję też Arsenalowi, Borussi Dortmund, Chelsea, Bayernowi, obu Menchesterom (oczywiście nie jak grają razem, bo wtedy wolę City xD). NIENAWIDZĘ Realu Madrit i tego wyżelowanego portugalskiego pomiota, czyli oczywiście Ronaldo.

tak ! jestem zakochana w Kermicie ! < 3 zaczeło dawno temu kiedy razem z moją starszą siostrą całymi dniami bawiłyśmy się maskotkami muppet'ów z mcdonald's .. i wtedy pokochałam Kermita .. kiedy poszłam do podstawówki rzadziej bawiłam sie nimi, aż wkońcu przestałam. i w tym roku, w 6 klasie poszliśmy do kina na muppety (pomysły naszej wychowawczyni .. -.-), ogólnie film był strrasznie nudny, ale jakimś cudem znowu polubiłam Kermita ^^

ach zapomniałam dodać że wielką fanką starych smartfonów ! sama posiadam mojego kochanego grata brązowego HTC Wildfire'a ;] ogólnie Android jest moim ulubionym systemem operacyjnym, ale zaraz na drugim miejscu stoi Symbian, natomiast moimi ulubionymi producentami są oczywiście HTC, Nokia i Apple.

no to mam nadzieję że tyle o mnie wam wystarczy ;) pozdrawiam :D Edytowane przez Kermisia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Dawno nie widziałem tak dobrego przedstawienia się! Zazwyczaj ludzie ograniczali się do 2-3 zdań i na tym się kończyło. A tutaj, jak przeczytam cały temat to już wiem o Tobie prawie wszystko! Witaj na forum. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...