osmium 0 Napisano 31 Maj 2012 czy minecraft psuje komputery? chodzi mi o tego z minecraft.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Adeo 34 Napisano 31 Maj 2012 Jeśli nie kupisz orginała komputer może Ci wybuchnąć, więc lepiej wydaj 60zł na grę, niż 2000 na nowy komputer, posłuchaj się mnie, dobrze Ci mówię! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 osmium 0 Napisano 31 Maj 2012 na serio ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 SkateKoliva 31 Napisano 31 Maj 2012 Nie, nie wybuchnie i nie zepsuje. Jesli kupisz oryginalnego minecrafta, ze strony minecraft.net dostaniesz skina, bardziej zoptymalizowana gre i mozliwosc grania na serwerach premium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 osmium 0 Napisano 31 Maj 2012 a jave trzeba mieć do pełnej? i czy ona psuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wintalan 75 Napisano 31 Maj 2012 tak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 osmium 0 Napisano 31 Maj 2012 Java psuje komputer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 31 Maj 2012 [s]Boże święty, japiekrwadole. WYJDŹ! WYJDŹ! WON Z INTERNETÓW JEŁOPIE![/s] Dobra, skoro już się wyżyłem, jedynymi aplikacjami ktÓre mogą zepsuć komputer jest MALWARE (SkrÓt od MALICIOUS SOFTWARE, co to znaczy, >google.pl) ktÓre MOŻE się podszywać pod inne aplikacje ale wtedy zmienia się jego ŹRÓDŁO (więc nie ściągaj Javy z torrentÓw). Jeśli będziesz dbać o swojego złomka (bo w pełnym stresie MOŻE się coś spalić, zwłaszcza gdy masz archaicznego składaka z alledrogo) to nic się nie stanie. ffs, znowu "Ó" mi przestawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 lkuszal 76 Napisano 31 Maj 2012 nie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi