SIWZ4R 0 Napisano 30 Maj 2012 Czy ludzie kupują używane konta premium do Minecrafta? Jaka jest wtedy cena? Pytam ponieważ znudziło mi się już granie w Minecrafta, a szkoda żeby gra się zmarnowała. Zawsze to są jakieś pieniądze prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 30 Maj 2012 nie wydaje mi się, żeby kupowano. Głównie z powodu nicku. Ale za pewne znalazca się znajdzie. A cena pewnie oscyluje między 20-30 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 30 Maj 2012 Ciężko raczej będzie Ci złapać osobę chętną na kupno konta z nickiem - chyba, że ktoś będzie chciał grać tylko na singlu Jeśli wystawiałbyś na allegro czy coś, to myśle cena maksymalna ~20zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIWZ4R 0 Napisano 30 Maj 2012 No wiem właśnie że troche lipa jest z tym nickiem. Szkoda że nie można go w żaden sposób zmienić. Z ceną też nie jest za fajnie, kupując wydałem jakieś 60zł. No nic popytam może akurat kogoś znajdę. Dzięki chłopaki. Gdyby ktoś się znalazł prosił bym o kontakt GG:24641461 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 30 Maj 2012 PS. Jest możliwość zmiany nicku. W supporcie Mojangu. Tyle, że oni raczej nie odpowiadają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 30 Maj 2012 (edytowane) @lkuszal: nie ma możliwości. Mi jeb odpowiedział dosłownie tydzień temu (chodziło mi o moje 2 konto) . Komuś na tym forum jeszcze też. Chyba DeX3R'owi. Odpowiedź brzmiała : nie ma obecnie takiem możliwości. Pytałem się tylko o zmianę wielkości jednej litery... @down2: jestem wybrańcem ;D buahaha ;D Edytowane 30 Maj 2012 przez Wintalan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 30 Maj 2012 Wooziemu dokładniej - on się pytał o zmiane nicku Mojang... Krążą plotki, że bedzie to dostępne... Kiedyś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 30 Maj 2012 Pytałem jeszcze jak tylko Notch pracował, do dzisiaj nie ma odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach