bombel102 0 Napisano 6 Lipiec 2011 1.Nazwa projektu: wystawa zwierząt 2.Opis projektu: będzie to duży plaski teren a na nim zbudowane wszystkie potwory i zwierzęta z MC będzie to skala 1 klocek-1 piksel 3.Osoby zaangażowane: bombel102 i może TubisiowyKrem4.Potrzebne materiały: duuużo wełny i innych itemow nie wiem jeszcze jakich, będzie to zależało od tego jaki kolor bloczku będzie pasował bardziej do koloru piksela 5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): no można to sobie łatwo wyobrazić kolejka pod nogami wielkiego creepera lub krowyeje //wgutbierprzeniesione do archiwum, istnieje możliwość przywrócenia tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrZielarz 0 Napisano 6 Lipiec 2011 Jestem za , ale projekt będzie trudny do zrealizowania zwłaszcza że co do 2 osoby nie wiadomo co i jak , a dam ci radę lepiej wypisz wszystkie bloki bo administracja nie będzie się domyślać czego potrzebujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GuralEska 3 Napisano 6 Lipiec 2011 W tak dużych projektach rysunek techniczny niezbędny!Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): no można to sobie łatwo wyobrazić kolejka pod nogami wielkiego creepera lub krowy Człowieku jak chcesz zrobić to zrób to porządnie, nie widze twojego projektu dobrze... Zauważ że creeper nie jest tylko zielony, krowa także w 1 kolorze nie jest. Narazie jestem na NIE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombel102 0 Napisano 6 Lipiec 2011 spokojnie oglądałem tekstury moobow i wiem jaka bd potrzebna wełna jeśli projekt się przyjmie to poproszę by mi ktoś z administracji do skrzyń przy placu budowy powkładał ta wełnę której bd potrzebował bym nie prosił ich ciągle o itemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombel102 0 Napisano 6 Lipiec 2011 guraleska wiem ze krowa i creeper nie są jednego koloru ale co to ma do rzeczy, jest dużo kolorów wełny i na pewno bd to wyglądało ładniepostaram się zrobić to samo na singlu i wyśle link do świata byś zobaczył jak to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GuralEska 3 Napisano 6 Lipiec 2011 Chodzi mi o zasady, ja dbam o mapę bo sam ją budowałem i chcę aby projekty były wybudowane porządnie. Chodzi mi o odwzorowanie dokładnego wyglądu creepera na rysunku technicznym oraz rozplanowanie miejsca i innych szczegółów. Musisz to zrobić przy większych projektach, możesz jeszcze dać ss jeśli już coś takiego wybudowałeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombel102 0 Napisano 6 Lipiec 2011 coś takiego zrobiłem na innym serwerze ale na wersji 1.6 i teraz był tam restart mapy i nie mogę zrobić ss tego co zrobiłem ale był tam min. kurczak, owca, creeper, Steve, krowa i duch i chyba potem ktoś dobudował pigzombie ale tego nie widziałem, poprowadzona została tam kolejka i robiło to bardzo fajny mogę zrobić te moby na serwerze classic jak chcesz zobaczyć jak bd wyglądały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GuralEska 3 Napisano 7 Lipiec 2011 Chcę mieć to w postaci ss lub rysunku technicznego. Inaczej nie zezwolę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wgutbier91 5 Napisano 11 Lipiec 2011 Eska akurat ty juz nie masz nic do gadania bo akceptuja adminowie ;P I nie sam budowałeś te mape!Co do projektuJa jestem na takCzekamy na decyzje ody39 i rabusa badz 1 z nich wedlug nowego regulaminu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GuralEska 3 Napisano 12 Lipiec 2011 Sam regulamin projektów pisałeś, a tutaj zezwalasz bez rysunku technicznego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 12 Lipiec 2011 Póki nie zobaczę projektu z prawdziwego zdarzenia jestem na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chom21 0 Napisano 5 Wrzesień 2011 bardzo mi sie podoba ten pomył :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pueblos 3 Napisano 5 Wrzesień 2011 @UpBrawo, specjalny szpadel wędruje do Ciebie :]Btw. To powinno być karalne, a ja tu nagrody rozdaję -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach