Sepultura 0 Napisano 29 Maj 2012 (edytowane) Witam wszystkich userów i adminów . Mam 15 lat . Nazywam się (nietypowe imię) Wawrzyn . Słucham ciężkiej muzyki czyli metal i rock itp Gram w minecraft od roku . Narazie mam pirata ale mam zamiar kupić oryginał Mój nick w Mc to Sepultura ^^ . Zapraszam do murzynienia w temacie Edytowane 29 Maj 2012 przez Sepultura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 29 Maj 2012 najpierw zrób to co opisałeś w 3 linijce tekstu, a potem wejdź na fb and have some fun :** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 29 Maj 2012 niestety musze sie zgodzic z przedmowca. ale jesli chcesz kupic premium to juz masz polowe sukcesu, witaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 30 Maj 2012 Mam nadzieję że kupisz Premium, bo naprawdę się opłaca, sieć Minecraft.pl ma tyle serwerów że każdy znajdzie coś dla siebie. No i witaj na forum! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 30 Maj 2012 Kupuj! Kupuj! Witamy na forum! I nie na FB tylko na Aliquam.pl D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 30 Maj 2012 Kup premium, naprawde sie oplaca Malo spotykane imie - Wawrzyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miniatura 0 Napisano 3 Czerwiec 2012 siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach