Aszek 0 Napisano 28 Maj 2012 Cześć. W mojej okolicy jest biom pustynni i dżungla, nie pasują mi one do moich budowli i do otoczenia. I tu moje pytanie, jak można edytować biomy ? np. zmienić pustynie na las lub góry itp. Proszę o pomoc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 lkuszal 76 Napisano 28 Maj 2012 Z tego co wiem to jest taka opcja w MineEdit. Ale nie jestem pewien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 maćko :P 22 Napisano 28 Maj 2012 (edytowane) @ up jeśli już, to w MCEdit chyba się da zmienić biom w MCedicie, ale to wątpliwe, a zawsze można za pomocą tego programu przenieść budowlę w inne miejsce i do innego biomu @down wcale nie, jest całkiem prosty do użytkowania Edytowane 28 Maj 2012 przez maćko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 SkateKoliva 31 Napisano 28 Maj 2012 Jedyne opcja to Mcedit, lecz trudno go ogarnac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wintalan 75 Napisano 28 Maj 2012 Modem biomechanger. W mcedit biomy się nie przesuną. Jedynie teren możesz zmienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 KubaCzarny123 47 Napisano 28 Maj 2012 MCEdit, możesz ogarnąć tylko zmianę biomy z zimowego na normalny. Z innymi nie jestem pewien, zaraz na serwie zobaczę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W mojej okolicy jest biom pustynni i dżungla, nie pasują mi one do moich budowli i do otoczenia. I tu moje pytanie, jak można edytować biomy ? np. zmienić pustynie na las lub góry itp.
Proszę o pomoc !
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi