Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
JakisOskarzyciel

[Skarga] mativ999, EDWINEX

Rekomendowane odpowiedzi

Oskarżyciel: _WeeMan_
Oskarżeni:mativ999, EDWINEX
Opis: Składam skargę na o to wymienionych graczy, ponieważ wraz z kolegami zaatakowaliśmy, a więc rozpoczeła się walka. Natomiast mativ99 i EDWINEX się wylogowali. Dodatkowo była to udana zasadzka ze strony moich i zależało nam na ich przedmiotach, czy jest możliwość otrzymania ich?

Dowodem jest to nagranie, wykonane przez mojego kolegę: [url="http://www.youtube.com/watch?v=2MRdh_SR1Zk&feature=youtu.be"]http://www.youtube.com/watch?v=2MRdh_SR1Zk&feature=youtu.be[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16
Napisano (edytowane)
Wszystko na filmie widać dla obydwu panów ban 7 dni jak wejdę to dam.

Raczej niema możliwości zdobycia ich itemów chyba że oni wyrażą wole oddania itemków i skrócenia bana do 4 dni. (Nie jestem peny czy tak można )

Do zamknięcia. :]

Ps: Mogę prosić o range na forum Rolecraft ? Jestem modem na rp i kidem na hc :] Edytowane przez TheMaXPoL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
Tylko że byśmy ich zabili i mieli przedmioty, natomiast teraz nic nie zyskujemy, a męczylismy sie aby od tylu zaatakowac

I w takim razie od dziś aby nie stracić przedmiotów w walce będę się logał, może nie będę mógł przez jakiś czas grać, jednak przedmioty zostaną :) Edytowane przez JakisOskarzyciel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16
Ok ale jak sytuacja sie powtórz to już jest ban na miesiąc lub perm :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Zdobycia itemków chwilowo nie ma sposobu - postaramy się wgrać plugin pvplogger odpowiedzialny za blokowanie raczy wylogowujących się i tworzących npc'y w ich miejsca, które można zabić i zabraćitemy.

Można teraz natomiast wylać lawę w miejsce ich wylogowania i liczyć na to, że zginą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Devas    0
tylko lawa spali itemy ;)
kiedyś już był wgrany pvplogger na hardcore z tego co pamiętam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
tak byl ale jakis zbugowany i po zabiciu zostawal na kilka dobre dni i to bylo zbyt nie fajne :/

Temat do zamknięcia jak Max powiedzial bo zaraz każdy powie zę byl taki plugi PvPLogger i numerek -.- i będzie offtop :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...