Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Toficer

Rekrutacja - strażnik+

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Toficer   
Gość Toficer
Po pomyślnym starcie serwera wypadałoby zwerbować administrację. :)
Potrzeba nam:[list]
[*]Trzech [color=#daa520]Strażników[/color]
[*]Dwóch [color=#ffd700]Moderatorów[/color]
[*]Dwóch [color=#b22222]Operatorów[/color]
[/list]
Obowiązki każdej z tych rang znajdziecie w temacie: [url="http://forum.minecraft.pl/topic/12608-administracja-zadania-i-obowiazki/"]Administracja - zadania i obowiązki[/url].
Ci, którzy chcieliby wstąpić w szeregi administracji, winni napisać odpowiedź po tym tematem. W minimum 10 zdaniach napiszcie coś o sobie - czym się interesujecie, jak długo gracie w MC Classic, jakie macie na tym polu doświadczenie i przede wszystkim - dlaczego chcecie zostać jednym z członków obsługi serwera. Dajcie nam się poznać. Wymagamy znajomości i przestrzegania [url="http://forum.minecraft.pl/topic/12607-regulamin-serwera/"]regulaminu serwera[/url], oraz znajomości komend i mechanizmów postepowania dla danej rangi. Odpowiedzi na podanie udzielimy w formie notatki moderatorskiej w poście i po zakończeniu rekrutacji (podsumowanie).
Powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Cześć! Jestem Piotrek, mam 13 lat. Jestem już w szeregach administracji jako Moderator, lecz wiem, że stać mnie na coś więcej.
Często siedzę na komputerze, więc możecie liczyć na moje codzienne bycie na serwerze. Z ortografią nie jest u mnie zle. Na forum też jestem bardzo aktywny. Co do podania, chciałbym być operatorem. Oczywiście ogarniam komendy, wypełniam swoje obowiązki, zachowuję kulturę. Jestem znany na serwerze i gracze obdarzaja mnie szacunkiem, tak ja ich. Nie znam wszystkich komend wyższej administracji, ale komendy operatora myślę, że znam.
Szanuję regulamin. Nie jestem fałszywy i można na mnie liczyć. Jestem chętny do pomocy i nie staram się być kimś powyżej rangi na której jestem. Pozdrawiam ! :)

[color=#ff8c00]Brak zastrzeżeń do pracy na serwerze. Jutro zgłoś się do mnie na sprawdzenie wiadomości i wiedzy wymaganej od Operatora. //Toficer[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Geo_Redfox    1
Witam!

Mój nick w grze to Geo_Redfox. Moje zainteresowania to matematyka i informatyka.W minecraft'a Classic gram już jakiś czas (Nie pamiętam dokładnie od kiedy) Byłem już antygriefierem na TC. Myślę, że dobrze się sprawdzałem.Chciałbym być w TEAM dlatego,że chce aby ten serwer nie był zaśmiecony griefem, spamem itd.
Od wczoraj zobaczyłem już kilka razy jak ktoś zgriefował mapkę. Moja ranga to Mieszkaniec (Jeszcze jeden bon i Budowniczy :) ) Chętnie pomagam innym graczom.Przestrzegam regulamin. Komendy administracyjne znam z TC.Mógłbym być strażnikiem (Oczywiście ja Toficer powie, że inną to ja się zgodzę)
Mam nadzieję, że moje podanie będzie rozpatrzone pozytywnie :)

Pozdrawiam Geo_Redfox ;)

[color=#ff8c00]Zgłoś się do mnie jutro na test umiejętności strażnika. //Toficer[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Pożądana ranga: Bóg (w ostateczności operator :) )
Mam 13 lat. W Minecrafta gram od prawie roku. W classica półtora.
Regulamin znam prawie na pamięć. Mam dużo wolnego czasu (ok. 1-2 godz. dziennie, w weekendy o wiele, wiele więcej) który mógłbym przeznaczyć na pomoc przy serwerze. Nie poddaję się łatwo i nie mam "słomianego zapału" co można zobaczyć po tym, że dalej piszę newsy.
Ze znajomością "klasycznych" komend jest u mnie bardzo dobrze. Tak samo z ortografią. Czemu to ja powinienem zostać operatorem? Z jednego prostego powodu: Potrafię z zatrważającą szybkością wpisywać : / ban [i]twój nick drogi czytelniku [/i]

[color=#ff8c00]Do banowania znacznie częściej używamy xbana i banów czasowych. Na JJazz widziałem Cię tylko raz, ale jeżeli tak bardzo chcesz się sprawdzić... Możesz zdawać na rangę strażnik. Nie wyżej. //Toficer[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Losiuman    0
Dobry. Jestem Maciek. Mam 13 lat. Na serwerze posiadam range vip, lecz wiem, że sprawdziłbym się na stanowisku operator. Myślę tak, ponieważ znam dużo komend budowlanych (np. rodzaje cuboidów) jak i sporo komend administracyjnych (np. rodzaje banów). Interesuję się Gwiezdnymi Wojnami (a szczególnie latami u schyłku kresu republiki), wszystkim co związane z Minecraftem, II Wojną Światową i jeszcze kilkoma innymi rzeczami. Mam dobry kontakt z większością kolegów z administracji jak i ze zwykłymi graczami. Jestem przyjacielski, obowiązkowy i szczery. Już kiedyś miałem range operator, lecz straciłem ją w skutku zawieszenia pracy serwera. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie podania.
Z poważaniem Losiuman

[color=#ff8c00]Operator narazie odpada, możesz zdawać na Moderatora (w przeszłości były sytuacje, ty już wiesz o co chodzi). Zgłoś się do mnie jutro. //Toficer[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Imię:

Michał

Nick:

Monualen

Doświadczenie:

Jestem Modem na Aliquam, byłym na Freebuildzie, w Classica gram od ok. 7 miesięcy (nie koniecznie na Jazzie :P)

Kim chciałbyś być?:

Chciałbym zostać Strażnikiem.

Dlaczego akurat ty?:

Cóż, ostatnio zauważam dużo obrażania innych osób, griefu itp. lecz na serwerze nie ma w tym czasie Moderatora lub kogoś z podobną rangą. Lecz gdy ja taką rangę dostanę, nastąpi ład i porządek, łamanie regulaminu spadnie do 25% ( :D), będę pomagał innym graczą, będę robił co w mojej mocy, żeby wspomóc ten serwer. No prawie to co w mojej mocy ;)

Jaką rangę aktualnie masz?: VIP

[size=1][color=#d3d3d3]Wiadomość dla "Aliquamczyków": Chciałbym pomóc w rozwoju obu serwerów[/color].[/size]

[color=#ff8c00][size=1][size=3][size=4]Co to za kryptoreklamy w stopce, huh?[/size][/size][/size][/color]
[color=#ff8c00][size=1][size=3][size=4]Możesz zdać test z wiadomości Strażnika. Jutro. //Toficer[/size][/size][/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Takie małe pytanko odnośnie strażnika:
Ten plugin do banowania to Ban Hammer?
Jak tak, to mam wszystkie jego komendy w małym palcu :D

Żeby nie robić spamu, to od razu podanie:

Ranga: Strażnik
Nick: KubaCzarny123
Doświadczenie: Prowadzę mały serwer Survival, w Minecrafta gram od około 1,5 roku, w Classica zacząłem grać 2 lata temu, po czym zrobiłem sobie przerwę i po miesiącu znów wróciłem.
O mnie: Nie wiem co na pisać, więc zacznę od wyglądu: Jestem w miarę wysokim (163cm), szczupłym mudzynem noszącym Full Capy. Moim ulubionym przedmiotem jest WF i informatyka, interesuję się komputerami, morderstwami i (dzięki Tofikowi) rytuałami godowymi Yeti. Mam wiele hobby: Muzyka, Piłka nożna, Breakdance... To ostatnie trenuję już trzeci rok. Parę razy wygrałem szkolne "you can dance" i bywałem w TY3 :F
To tyle i pozdrowienia dla Wszystkich.

[color=#ff8c00]Ciebie też nie widywałem za często... Możesz jutro podejść do testu na Strażnika. //Toficer[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Sprawdzenie pierwsze.
Przewidywane testy:

Piotrek99sp1 (Skylo) - [color=#b22222]Operator[/color]
Geo_Redfox - [color=#daa520]Strażnik[/color]
lkuszal - [color=#daa520]Strażnik[/color]
Losiuman - [color=#ffd700]Moderator[/color]
Monualen - [color=#daa520]Strażnik[/color]
KubaCzarny123 (Young4Ever) - [color=#daa520]Strażnik[/color]
tvn5767 - [color=#daa520]Strażnik[/color]

O tym kto zostanie strażnikiem (nadmiar kandydatów) zadecyduje procent poprawnych odpowiedzi podczas testu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
A kiedyż będzie test?
Będzie w formie słownej, czy na serwerze? Edytowane przez Young4Ever

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Testy trwają. Na rangę [color=#daa520]Strażnik[/color] lub [color=#ffd700]Moderator[/color] może testować [color=#b22222]Operator[/color]+, wystarczy poprosić.
Próg zdania to 75% poprawnych odpowiedzi i wykonanych zadań praktycznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olek788    0
Mam 13 lat znam wszystkie komendy łącznie byłem adminem na 7-8 serwerach lub 10! Jestem wszedzie dobrym adminem i wszyscy mnie chwalą że jestem pro adminem więc ten serwer był by prodfesjonalny gdybym był zawsze największą rangą!Lubie pomagać innym jak też oceniać i bronić słabszych! NIe lubie grieferów i grzybka11 PS lubie każdego prócz grieferów i tych co zabierają mi rangi Ten server by miał szybki rozwój ze mną ogarniam newlvl i permisje budownia i komend! Radze mnie przyjmować na najwyższą range! lub mniejszą

[color=#ff8c00]Kolejny raz powtarzam - odrzucone. //Toficer[/color]

[color=#0000ff]Pan najwyraźniej nie rozumie, że podanie zostało odrzucone? Warnik za spam. //Woozie[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jakub4ever3    0
Imie: Jakub
Lat: 13
Nick w grze: jakub4ever3
Znajomość CMD: 10/10
Znajomość j.niemieckiego 8/10
Znajomość j.angielskiego 9/10
Gram codziennie w MC.
I chciałbym dostać Operatora.

Jeśli macie do mnie pytania znajdziecie mnie na Jupiter jazz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Rekrutację oficjalnie zamykam, po skończonych testach podam wyniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Wyniki rekrutacji nr. 1:
Na stanowisko [color=#daa520]strażnika[/color] przyjęci zostali:[list]
[*]Geo_Redfox
[*]Losiuman
[*]Monualen*
[/list]
Na stanowisko [color=#b22222]Operatora[/color] (i tymczasowo [color=#ff0000]Administratora[/color]) przyjęty został:[list]
[*]Piotrek99sp1
[/list]
Gratulujemy i życzymy miłej gry i pracy na serwerze ;)

* - Kandydat na [color=#ffd700]Moderatora[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...