DemonHawkes 2 Napisano 27 Maj 2012 [b][font=arial,helvetica,sans-serif][size=4]Mam pytanie na temat forum. Nie mogę dać film Youtube na te forum. Daje na YT udostępnianie wklejam ma post i nic pokazuje mi się tylko to <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/aXIIdK1_x9Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/size][/font][/b] [b][font=arial,helvetica,sans-serif][size=4]Prosze o pomoc.[/size][/font][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀ Napisano 27 Maj 2012 Na forum nie ma możliwości pisania postów z wykorzystaniem html. Jedynie BBCode... i linki do filmów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 27 Maj 2012 czyli krótko [code][media]link YT[/media][/code] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DemonHawkes 2 Napisano 27 Maj 2012 ok dzięki wam za odpowiedzi naprawde pomogliście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach