-
Podobna zawartość
-
Przez Kozaczekk
Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
-
Przez KrvlCanabis
A, wiec tak jest problem gdy mam tak zwangego "martwego laga". Gdy go mam cala gra się laguje potem slysze dzwieki z gry np. jak bym jadl mieso itp. ale obraz stoi w miejscu, gdy biorę obraz na pasek robi się czarny i muszę wylaczyc kloce. Możecie cos
zaradzić nie raz już tak zginolem na klepach, dam wyngrodzenie macie tu filmik jak to wyglada
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez Prex
Szukam kilku osób do zagrania na moim nowym serwie z którego będą odcinki , wymagane jest regularne granie w mc :) Jeśli ktoś ma ochotę niech pisze w komentarzu to się skontaktujemy i ogarniemy temat :D Z góry dzięki :)
-
Przez sewek
Dzisiaj (?!) Mojang pokazał światu kolejny snapshot zatytułowany 14w20a/b jak można zgadnąć nie zobaczymy w nim wielkiej listy zmian, głównie są to poprawione Bugi i kilka zmian bardziej "technicznych" a oto ich lista:
Najważniejsze zmiany:
- Jaskinie od teraz generują się w Biomie Mesa i Desert
- Dodano komendę /title która ma ułatwić tworzenie rozdziałów w mapach Przygodowych
- Regulacja prędkości w trybie widza także działa w pionie.
Najważniejsze usunięte Bugi:
- Interakcja z NPC powodowała crash gry
- Wither niszczył bariery
- Koty i psy teleportowały się w liście i tory powodując swoje duszenie się.
Na dzisiaj to tyle, pozostaje nam jak zawsze czekać tylko na nastepny Snapshot !
-