Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
    • Przez KrvlCanabis
      A, wiec tak jest problem gdy mam tak zwangego "martwego laga". Gdy go mam cala gra się laguje potem slysze dzwieki z gry np. jak bym jadl mieso itp. ale obraz stoi w miejscu, gdy biorę obraz na pasek robi się czarny i muszę wylaczyc kloce. Możecie cos
      zaradzić nie raz już tak zginolem na klepach, dam wyngrodzenie  macie tu filmik jak to wyglada

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
    • Przez Prex
      Szukam kilku osób do zagrania na moim nowym serwie z którego będą odcinki , wymagane jest regularne granie w mc :) Jeśli ktoś ma ochotę niech pisze w komentarzu to się skontaktujemy i ogarniemy temat :D Z góry dzięki :)
    • Przez sewek
      Dzisiaj (?!) Mojang pokazał światu kolejny snapshot zatytułowany 14w20a/b jak można zgadnąć nie zobaczymy w nim wielkiej listy zmian, głównie są to poprawione Bugi i kilka zmian bardziej "technicznych" a oto ich lista:

Najważniejsze zmiany: 

- Jaskinie od teraz generują się w Biomie Mesa i Desert

- Dodano komendę /title która ma ułatwić tworzenie rozdziałów w mapach Przygodowych

- Regulacja prędkości w trybie widza także działa w pionie.

Najważniejsze usunięte Bugi:

- Interakcja z NPC powodowała crash gry

- Wither niszczył bariery

- Koty i psy teleportowały się w liście i tory powodując swoje duszenie się.

Na dzisiaj to tyle, pozostaje nam jak zawsze czekać tylko na nastepny Snapshot !

• Dodaj nową pozycję...