SkateKoliva 31 Napisano 23 Maj 2012 (edytowane) Witam, Z racji tego, że tekstur jest miliony i można zmienić wygląd minecrafta, zrobiłem ten temat, abyście mogli się pochwalić na jakich teksturach gracie, a jakich nie lubicie. Moja ulubiona to: R3D Craft, Faithful i SPHax Pure BD Najgorsze to: Doku i Tron Edytowane 23 Maj 2012 przez SkateKoliva Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 23 Maj 2012 [quote name='SkateKoliva' timestamp='1337774187' post='71185'] Moja ulubiona to: R3D Craft, Faithful i SPHax Pure BD Najgorszy to: Doku i Tron [/quote] <3 też tak uważam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 23 Maj 2012 ja najbardziej lubię faithfula, później john'a smith'a i r3dcrafta z tych gorszych? nie lubię zwłaszcza traditional beauty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 23 Maj 2012 Praktycznie od początku gram na Misa's Realistic TP i nie zamierzam się przerzucać na nic innego ;p A najgorsze są teksturki, które są poprawiane automatem, a nie ręcznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjivor 1 Napisano 23 Maj 2012 (edytowane) Najbardziej lubie Sphax PureBDCraft i Painterly Pack, a nienawidze Doku i Misa (Chormon da bana za to ) Edytowane 23 Maj 2012 przez Zjivor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlazePL 0 Napisano 23 Maj 2012 Dwa ulubione : GeruDoku,Faithful Najgorsze : DokuCraft,Join Smith Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 28 Marzec 2013 Lubię: Defscape, Soartex Nie lubię: Deafult Nienawidzę: DokuCraft i inne średniowieczne i Misa (zbyt bardzo zmienia wygląd) Niezły odkop... następnym razem dostaniesz warna. //Woozie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ratchet450 5 Napisano 29 Marzec 2013 (edytowane) Uwielbiam faithful 64x64, John Smith, Dokucraft, OcD texturepack Nienawidzę: faithful 32x32, PureBD i wszelkie tekstury ponad 128x128 ;] Przepraszam ! Proszę o usunięcie... Nie zauważyłem daty napisania tematu. Edytowane 29 Marzec 2013 przez ratchetonia1999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIHO 5 Napisano 29 Marzec 2013 Lubie great Wood, Wild pack 2.0 i kalos Nie lubię jonn Smith Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 29 Marzec 2013 Lubie: Sphax Pure BD Craft i Wan Doom Craft Nie lubie: Doku craft i TRON Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tymo098 0 Napisano 7 Sierpień 2013 Ja najbardziej lubie r3dcraft i AntVenom FaithFul 64x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidosik 0 Napisano 19 Sierpień 2013 Ulubiony to Sphax PureBDCraft. Najgorszy DokuCraft. Nie wiem czemu go tak ludzie zachwalają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariush 4 Napisano 21 Sierpień 2013 Mój ulubiony GoodMorningCraft, a nie lubie Doku Crafta :c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 21 Sierpień 2013 GeruDoku Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ale rozglądam się nad czymś innym, najlepiej coś co jak w przypadku GeruDoku minimalnie zmieni wygląd zwierząt i stworków, ale za to poprawi dla oka textury "krajobrazowe", ogólnie przyjemniejsza dla oka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piku 0 Napisano 21 Sierpień 2013 Uwielbiam: Summerfields, Sphax Pure BD Craft, moje texturki :] Lubię: Dokucraft, Faithful, Dragon Dance Nie lubię: Flows HD, John Smith Nie nawidzę: Wszystkich textur realistycznych... przecież minecraft to minecraft, moim zdaniem głupotą jest upodabnianie tej gry do świata realnego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach