Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
horsyhorsePL

Saldo konta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
pozwolę sobie zauważyć, że zniknęło mi jakieś 2090.10$ z konta, czyli zostało mi tylko 10$. W townie też zostało 10$, u losowo zapytanego gościa na serwerze też 10$. Musiała wtyczka się posypać, i to ładnie ;) Można się dowiedzieć, co się tam dzieje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
XaneX    1
Tak, samo. Cała kasa zresetowała sie na poziom 10 a miałem kilka tysięcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Devas    0
chciałbym zauważyć, że sprawa jest dość pilna ponieważ jak towny ściagnie podatek to nie będzie z czego :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16
Potwierdzam mi town padł i wszystko poszło w ruinę i nic nie mam itemki uratowałem większość ale zamek i placówka zostały zniszczone a itemki z placówki pozabierane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Przyczyna nie została odnaleziona, ale w ramach przeprosin za powstały problem przez pewien czas podatki za miasto i nacje będą wynosiły :[b]0[/b]

[b]Edit:[/b] Mamy problemy poważne dość z iconomy postaram się je rozwiązać jak najszybciej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dyak    0
3.784,00 $ w [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000][Ciach*] [/color][/size][/font]; ( a już chciałem miasto zakładać ...

[size=3][font=verdana,geneva,sans-serif][color=#ff0000]* Punkt [b]2.5.4 [/b]Regulaminu forum. Następnym razem [+] - AdF[/color][/font][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Postaram się obniżyć wieczorem ceny miast w ramach przeprosin...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...