Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MaravProductions

[1.2.5][EPIC MOD] Improved First Person View Mod!

Rekomendowane odpowiedzi

[center]Mod ten dodaje nam widok, z pierwszej osoby. Znaczy się że widzimy całe[/center]
[center]ciało sprawdźcie to!! :D[/center]

[center]http://www.youtube.com/watch?v=TMRJaTctIQU&list=UURCWphEy3aBjJfGxuDpR3KQ&index=1&feature=plcp[/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
No kur. Od wczoraj nie mogę otworzyć m.youtube, tego zwyklego zresztą też... Ale zaraz, zaraz... WIDOK Z PIERWSZEJ OSOBY???!!! Jeśli dobrze gozumiem gracie jeszcze we wczesną betę, albo wam klawisze funkcyjne powypadały?... No chyba, że tu mowa o innym widoku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9
Modyfikację znałem od pewnego czasu, wczoraj wgrałem i muszę przyznać, że fajnie to wygląda.
+Widok FP jest zrobiony z modelu widoku z TP, dzięki czemu modyfikacja jest kompatybilna z z modem np. Battlegear (tarcze, bronie w obydwu rękach i kilka broni).
+Podczas poruszania się na dłuższym dystansie można zauważyć trzęsienie się ciała (kamera góra-dół-góra-dół).
+Modyfikacja jest jeszcze w fazie WIP (Work In Progress), więc można wybaczyć błędy.
+Normalna mapa z widoku TP :D
-Trochę bugów zwiazanych z noszeniem zbroi.
-Dość dziwna animacja strzelania (mamy po lewej stronie ekranu łuk (albo broń z innego moda)).
-Za dużo widzimy swojego ciała z widoku FP (przenikanie przez ciało etc.)
-Ręce się wydają zbyt krótkie na bronie (zasłaniają duża część ekranu). Mógłby powstać mod/dodatek do tego moda, gdzie byłaby realistyczniejsza animacja atakowania.

To tyle ode mnie na ten temat ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xYundy    3
Bardzo fajne, szkoda że z mcpatcher nie współpracuje : c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...