Mezio 72 Napisano 20 Maj 2012 Proszę o pomoc... Nie mam w co grać. Szukam Gry RPG (nie MNORPG) wypytałem już kumpli itp. i dalej nie mam w co robić ...jeśli znacie jakieś fajne gry to byłbym wdzięczny za napisanie tutaj nazwy Od razu mowie nie chce tutaj widzieć takich gier jak:[list=1] [*]Gothic [*]Two world [*]Risen [*]The elder scroll (wszystkie cześć) [*]Dragon Age [*]Divinity 2 [*]Kingdom of Amalur: reckoning [*]Mount & Blade [*]Neverwinter Night [*]Władca pierścieni Wojna o Północ [*]Baldur's gate [*]Fallout [/list] Bo już w nie grałem lub znam Możę tez być strategia ale bardziej podobna do:[list=1] [*]Anno [*]Tzar Ciężar Korony [*]Knights and Merchants [/list] Te gry na pewno zna "starsze pokolenie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 20 Maj 2012 Moje propozycje: Sacred 1 & 2, Arx Fatalis, Deus Ex (nie wiem czy się "zalicza"), Drakensang, Fable, Spellforce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 20 Maj 2012 Ja podam tylko jeden tytuł - Age of Empires, gra mojego dzieciństwa > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 21 Maj 2012 Diablo 3 <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 21 Maj 2012 Rabus kradnie mi tytuły :c Hmm moze to nie RPG ale polecam "Alan Wake" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 21 Maj 2012 Czytając początek właśnie chciałem podać Gothica (<3), a potem Risena, a jak nie to to TES'a ... Ehhh. A w Risen'a 2 grałeś co ostatnio wyszedł? A może Diablo 2 Lord of Destruction (nie, nie te najnowsze), ew. SpellForce (współproducenta Gothica)? Ew. takie wpół rpg/wpół strategia - Kozacy Sztuka Wojny? A na wolny czas nietypowy tytuł Little Fighter 2 A seria Assasin's Creed? Takie ala TTP z domieszką RPG (świetne!!!). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dex3r 143 Napisano 21 Maj 2012 Nie wiesz w co grać?! O.o 6 dni temu wyszła najbardziej wyczekiwana gra, ever, a ty mi mówisz, że nie wiesz w co grać?! O.o Szoruj już po kopię! Dam ci nawet linka: [url="http://www.nokaut.pl/gry-pc/diablo-iii.html"]http://www.nokaut.pl/gry-pc/diablo-iii.html[/url] // A tak na serio, nie myślałeś o Diablo? O.o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mezio 72 Napisano 21 Maj 2012 [quote name='Atexor' timestamp='1337610579' post='70879'] Czytając początek właśnie chciałem podać Gothica (<3), a potem Risena, a jak nie to to TES'a ... Ehhh. A w Risen'a 2 grałeś co ostatnio wyszedł? A może Diablo 2 Lord of Destruction (nie, nie te najnowsze), ew. SpellForce (współproducenta Gothica)? Ew. takie wpół rpg/wpół strategia - Kozacy Sztuka Wojny? A na wolny czas nietypowy tytuł Little Fighter 2 A seria Assasin's Creed? Takie ala TTP z domieszką RPG (świetne!!!). [/quote] grałem we wszystkie te gry jakie wymieniłeś, PS. wygrałem Risena2 zacząłem o 11:00 skonczylem o 4 w nocy następnego dnia [quote name='DeX3r' timestamp='1337620460' post='70911'] Nie wiesz w co grać?! O.o 6 dni temu wyszła najbardziej wyczekiwana gra, ever, a ty mi mówisz, że nie wiesz w co grać?! O.o Szoruj już po kopię! Dam ci nawet linka: [url="http://www.nokaut.pl/gry-pc/diablo-iii.html"]http://www.nokaut.pl...diablo-iii.html[/url] // A tak na serio, nie myślałeś o Diablo? O.o [/quote] nie kazdego stać na taki wydatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 23 Maj 2012 Hmm RPG ? . A może Minecraft multiplayer tam są najlepsze RPG ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 23 Maj 2012 A może Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3, Jade Empire, Icewind Dale, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 23 Maj 2012 Troszke stara gra, na ale masz Przelec po kolei kazdy tytul ''Twierdza'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KapitanBobuch 1 Napisano 29 Czerwiec 2012 Fable ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach