Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Hadeos 3D
Postanowilem wrocic do mc po długim czasie ale zobaczyłem te... biale kratki nwm czemu tak mam nigdy tak nie miałem zrobiłem reinstalke i to samo w opacjach mc probowalem cos zmienić i dalej nic ;/ niestety nie mogę wyslac ss nwm czemu
-
Przez Damian Brzeski
Pomoże ktoś rozwiązać problem crasha gry ?
Paczka FTB Pyramid Reborn
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez Amam Dałysz
Witam,
Mam nadzieję że zastałem wszystkich w jak najlepszym zdrowiu i samopoczuciu, chciałbym Państwa serdecznie powitać.
Pozdrowienia z Planicy,
AMAM
-
Przez chaad
Witam mam problem.
Skradziono mi konto na wp chyba głównie dla innej gry bo na nią wejść nie moge a na minecrafta moge. Po kilku latach naszła mnie ochota na pogranie w klocki i moje pytanie brzmi czy można a jezeli tak to w jaki sposób mógłbym zmienić e-mail do minecrafta? Z góry dziekuje za odpowiedzi
-
Przez KiK
Witajcie, w sumie to jest nas dwóch. Kojoto i Kaoso = KiK. Jeden jest ojcem, drugi synem. Ojciec lubi gry nastawione na pvp, syn uwielbia minecrafta. I trochę tym minecraftem syn ojca zaraził Szczególnie trybem Creative, w którym chyba ogranicza nas tylko nasza wyobraźnia. To tak w skrócie. Korzystając z okazji Wszystkim życzymy Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Zrobiliśmy też wersję minecraftową, którą zamieściliśmy w dziale Kącik Kulturalny. Pozdrawiamy
-