Azemoth 0 Napisano 14 Lipiec 2011 zróbmy cmentarz albo mauzoleum, na serwie nie ma żadnych smutnych miejsc, a możemy zrobić kilka grobów na cmentarzu, a na każdym będzie nick jednego z j.modów, modów i adminów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szel 3 Napisano 14 Lipiec 2011 Cmentarz fajny pomysł, można by tam było grzebać zbanowanych permanentnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 14 Lipiec 2011 Jak dla mnie nie ma sensu robić cmentarza . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz424 3 Napisano 15 Lipiec 2011 No to dodaje podanie o prace gdy firma sie rozwinie.Wiek: 15Lubie ten serwer ale gra troche mnie nudzi jak nie ma nic do roboty. Chcialbym miec jakas prace dla zabicia czasu i oczywiscie troche zarobic .Pesja: 160$ na tydzien << lub wiecej .... Ciezko cos napisac .... Po prostu kocham ta gre Moj nick w grze tomasz424 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniolStroz 20 Napisano 17 Lipiec 2011 Moim zdaniem to jest firma administracji i z tąd ma tyle surowców i kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podsiadacz102 0 Napisano 18 Lipiec 2011 Wyniki są następujące:1. Michaleeek2. Azemoth3. michiz0 Dodatkowo na okres próbny przechodzi:1.Podsiadacz109Członkowie już wybrani przed wyborami:1.Maciula12Są to wyniki 1 rekrutacji! Kolejne kiedy firma się rozwinie!Przepraszam ale jestem podsiadacz102 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podsiadacz102 0 Napisano 18 Lipiec 2011 Ja 1 sierpnia wyjeżdżam do Chorwacji co = NO GAME Ale będę miał 4 dni kiedy będę mógł jeszcze grac (a nawet jak zostaną jakieś dni po wakacjach to mam komputer w naprawie wiec gram na taty)A takie pytanko do Ody39 , GuralEska lub Azemotha Coś budujemy???Mam taki pomysł (tylko przydała by się jakaś pustynia ) żeby zrobić miasto dzikiego zachodu Takie: ,,Western Town '' czy coś takiego Albo więźenie zrobić.... I jeszcze takie jedno pytanko .... Gural czy ty i Ody postanowiliście ze jestem na stale???(wiem ze duzo pisalem ale mi się nudziło ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podsiadacz102 0 Napisano 18 Lipiec 2011 sorki wiem ze za dużo emikonow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 18 Lipiec 2011 I za dużo spamu .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podsiadacz102 0 Napisano 19 Lipiec 2011 I za dużo spamu ..no wiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azemoth 0 Napisano 19 Lipiec 2011 ja proponowałem cmentarz, ale co najwyżej my jako robole możemy składać propozycje na gural i ody niech zdecydują co wybudować, bo też się nudno robi, a jak narazie wybudowaliśmy jeden wieżowiec, co nie było zbyt dużym wyzwaniem ;x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podsiadacz102 0 Napisano 19 Lipiec 2011 A może ten cmentarz w (lub za) tym mieście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sniezyn 1 Napisano 10 Sierpień 2011 Wiek: 23Dlaczego akurat do nas: Fajnie będzie popracować "prawdziwą pracą", bo kopanie piasku to trochę nudne. Fajnie aby na FB były takie firmy Propozycja twojej pensji: 100 za tydzień <<Nie domagam się więcej,tyle starczy Coś o sobie: Lubię firmy na serwerach oraz biurowce i ładne domki,Nie lubię napisu: "TANIE ...........................................................................................................................DIAMENTY!!!!.........................................................................................................................................................................................................................................................ZAPRASZAMY!!!"Mój nick w grze to sniezyn .Nie lubię też jak nie ma Moda albo Kidmoda,bo jest WIELKIE zamieszanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 10 Sierpień 2011 Firma jest nie aktywna - zostanie na nią ogłoszony przetarg. Nie pisać już podań - temat nie zamknięty z uwagi na wymieniony w poście przetarg.PS - osobiście zapraszam do firmy Mystic CO. - temat znajdziesz w forum > podania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach