KubaCzarny123 47 Napisano 18 Maj 2012 Witam, wraz z Ekipą serwera poszukujemy ludzi zdolnych, kreatywnych i przede wszystkim umiejących budować. Oczekujemy wspaniałych budowli, aczkolwiek nie muszą być epickie. Wzamian zaoferujemy rangę "Architekt" i miłą atmosferę. Proszę, aby stosować się do wzoru: Nick w Mc: Wiek: Dlaczego ty: Projekty (screeny, projekty, filmiki): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 20 Maj 2012 (edytowane) Nick: Duzocyfr Wiek: prawie 14 lat, w sierpniu będę miał Dlaczego ja: lubię budować i jest to dla mnie przyjemnością. Mogę z chęcią pomóc wam, budując różne budowle Projekty: [url="http://imgur.com/fqYJU"]http://imgur.com/fqYJU[/url] koordy na serwerze Aliquam - x:1000 z:1000. Uważam, że potrafię budować epicko, jednak nie wszystko (ładnego pixelarta, pomniku, ale wieżowiec, zamek, świątynie, mogę zrobić i wyjdzie mi to fajnie ) Edytowane 21 Maj 2012 przez maćko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 20 Maj 2012 Duzocyfr- okres próbny. Dostaniesz działkę na głównej. Wymiary: 50x50, nie musisz całej zająć. Czas: tydzień. IP podam Ci na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 20 Maj 2012 a kiedy otwarcie serwera? albo może dodasz mnie na white-list? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 20 Maj 2012 Już jesteś dodany. Szukam ekipy, zeby przyspieszyc otwarcie. Najszybciej 2 tyg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthom 13 Napisano 20 Maj 2012 haha, co dostaniemy w zamian? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 20 Maj 2012 nie, nie zostałem dodany na white-list. mój nick jest z małej litery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 20 Maj 2012 @Arthom? Jeśli chodzi, co dostaniecie na serwerze, to napisałem w pierszwym poście. @Maćko- Rzeczywiście, przepraszam za niedopatrzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 21 Maj 2012 na serwerze nawet komend nie można używać... jak wpsuje np /help, to "you don't have acces to that command" a jak np /back, to nic się nie dzieje. 2. gdzie mam zbudować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 7 Czerwiec 2012 R3FR3SH! Maćko, /? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) o co chodzi? @ down ok, ale tamten Post był już nie ważny '.' Edytowane 8 Czerwiec 2012 przez maćko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 7 Czerwiec 2012 Maćko, zamiast /help (bo coś się powaliło) jest /? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HAQER 0 Napisano 8 Czerwiec 2012 Moge? Ladnie buduje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 8 Czerwiec 2012 @up 1. - zastosuj się do wzoru 2. serwer jest dla premium, a ty premium nie posiadasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 8 Czerwiec 2012 Maćko, dobrze powiadasz, aczkolwiek na razie nie i zobaczymy co dalej Haqer, proszę to wolny kraj. Jak zaprezentujesz się dobrze, to pomyslimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrShadowss 0 Napisano 21 Wrzesień 2012 podaj mi ip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach