KubaCzarny123 47 Napisano 17 Maj 2012 Smartfon, czyli komórka z szybkim dostępem do sieci to już dziś przedmiot codziennego użytku. Zatem zachęcam Was do pisania. Zaproponuję również wzór, żeby był ład. Wzór: Producent Model: Procesor: Pamięć RAM: Wersja Systemu: Kolor: Od siebie: ____________________________________________________________________________________ Zacznę. Posiadam dwa telefony, ale pierwszy lepiej opiszę: Producent: SonyEricsson Model: Neo V Procesor: Hmm. Nie pamiętam dokładnie modelu, później dodam. 1Ghz, dwurdzeniowy. Pamięć RAM: 512mb Wersja Systemu: Android 4.0 Kolor: Czarny Od siebie: Telefon robi bardzo dobrej jakości zdjęcia jak i panoramy, posiada wbudowaną pamięć w telefonie 320mb + dodatkowo karta 2GB fabrycznie (dostępne 800mb ), czasami się spowalnia, ale rzadko. Gry dobrze działają.Ogólnie telefon dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 17 Maj 2012 Producent: Apple Inc. Model: iPhone 3GS 8Gb Procesor: 600 MHz ARMv7 Pamięć RAM: 256 Mb Wersja Systemu: iOS 5.1 JB Kolor: Czarny Od siebie: Mimo, że Apple nie udostępniło wsparcia Flash Player'a dla iPhone, przeglądarka Puffin potrafi wymusić możliwość używania go. Jest wspierany przez Apple oraz kochany niezawodny iOS to coś dla prawdziwych fanboy'ów Apple. Super gry i aplikacje, wydajny telefon, polecam jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 17 Maj 2012 Wszystko po to żeby się przykozaczyć telefonem ? Sorry za offtop xd A ja zrobię bez wzoru, bo nie pamiętam wszystkiego ; )) Producent: Samsung Model: Wave s 8500 Oprogramowanie: Bada 1,2 ; wielki syf najbardziej w telefonie podoba mi się ekran super amoled, aparat z wieloma możliwościami i kamera z wbudowanym spowolnianiem obrazu, kocham to <3 Najbardziej brakuje mi tu androida, no ale cóż, android dałby mi tylko gry, których aż taak nie potrzebuję do szczęścia. Youtube, face mi starczają : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiwiszon 0 Napisano 1 Czerwiec 2012 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Producent Samsung[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Model: wave 533[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Procesor: 300mhz[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Pamięć RAM: 200?[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wersja Systemu: Bada 1.0[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kolor: Czarny[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Od siebie: Nie kupujcie!!! Jeśli będą wam go wciskać zabijcie sprzedawce i w długą.[/font][/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan Kowalski 0 Napisano 3 Czerwiec 2012 Model: HTC Desire Z/HTC Vision Procesor: 800MHz, po zrootowaniu podkręcony do 1843MHz Pamięć RAM: 512 MB (efektownie 386 MB, bo 128 MB zabiera GPU) Wersja Systemu: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) Kolor: Szary Od siebie: Telefon z za***iście dużym potencjałem, dzięki deweloperom z xda-developers mam możliwość zainstalowania nawet Android'a 4.0 na tym telefonie. Dodatkowo po podkręceniu procesora telefon śmiga aż miło, podobnie z grami. A niektóre egzemplarze mogą nawet pracować z częstotliwością 2 GHz Aha, iPhone'a kupują tylko osoby, którym nie chce się przeglądać ofert telefonów. Serio. Telefon z takimi samymi parametrami i funkcjami (tu pomaga Sklep Play) można kupić nawet 500 złotych taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 10 Czerwiec 2012 R3FR3SH @Up: AjFon to szpan Mam 4S i przywykłem do niego, jest to telefon, ktory czesto uzywam . Neo V jest tylko do kontaktu z dziewczyna, bo w innej sieci jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dart 0 Napisano 5 Lipiec 2012 Producent: Apple Indruscials Model: iPhone 4 Procesor: Apple A4 Pamięć RAM: 16 GB ( System zajmuje 2 GB więc zostaje 14 GB ) Wersja Systemu: Apple iOS 5.1.1 Kolor: Czarny Od siebie: Nie polecam używania tego sprzętu w Temobile. ____________________________________________________________________________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 7 Lipiec 2012 [quote name='Dart' timestamp='1341516859' post='79458'] Producent: Apple Indruscials Model: iPhone 4 Procesor: Apple A4 Pamięć RAM: 16 GB ( System zajmuje 2 GB więc zostaje 14 GB ) Wersja Systemu: Apple iOS 5.1.1 Kolor: Czarny Od siebie: Nie polecam używania tego sprzętu w Temobile. ____________________________________________________________________________________ [/quote] 16GB Ramu? Chyba Flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 11 Lipiec 2012 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Producent: Szamsung[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Model: GT-i5700 Spica [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Procesor: jakiś ARM Samsunga 800 mhz ( niby całkiem ok, ale to tylko pozory)[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Pamięć RAM: 256 mb ( dla użytkownika zostaje jakieś 62 mb, pod warunkiem, że w tle nie działa ŻADEN program )[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wersja Systemu: Android 2.1 (aka laag)[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kolor: Czarno-czerwony, lub czarno-czarny ( wymienna obudowa )[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Od siebie: Jeden z najtańszych telefonów z androidem, jak nie najtańszy. Bardzo słaba bateria, telefon strasznie się zacina, chyba nawet gorzej niż już moja rozkładająca się Nokia N82, ona miała chociaż jakąś duszę, a taka Spica jest ... zwykłym narzędziem. Działają na niej tylko starsze gry i to te na prawdę proste, ale nie narzekam, od grania są konsole przenośne, na smartfonach są same popierdułki i klony. Aprat jest średni, nawet nie ma co go porównywać do optyki z mojej starej nokii, dźwięk jest również co najwyżej średni ( mój iriver S100 nie czuje się nawet zagrożony ).[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Przynajmniej działa mi na niej Manga Reader, Wheater Channel i co najważniejsze - Opera Mini, bo zasięg 3G z Playa mam prawie wszędzie, a internet praktycznie darmowy. Jakbym miał na coś w przyszłości zamieniać, to na pewno na coś z większym ekranem i z andkiem przynajmniej 4.0 dla chrome mobile.[/font][/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzyszkaPL 3 Napisano 11 Lipiec 2012 Nie mam smartfona... Mam sony ericsson z wysuwaną klapką bajera, elegancko mi wszystko działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciekZKS 0 Napisano 18 Lipiec 2012 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Producent: SonyEricsson[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Model: Neo V[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Procesor: 1Ghz, dwurdzeniowy.[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Pamięć RAM: 512mb[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wersja Systemu: Android 4.0[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kolor: Czarny[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Od siebie: Dobry telefon, mam go już rok. Aplikacje itp. ładnie smigaja, polecam [/font][/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba3090 0 Napisano 13 Sierpień 2012 ja nie lubię smartfonów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 15 Sierpień 2012 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Producent: Samsung[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Model: GT - I9300 (Galaxy S3)[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Procesor: 1.4 GHz (czterordzeniowy)[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Pamięć RAM: 512 MB Ramu[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wersja Systemu: Android 4.0.4[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kolor: Biały[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Od siebie: Świetny Telefon do wszystkiego (Granie, Przeglądanie Internetu, Słuchanie Muzyki). Bardzo lekki i pomimo 4,5 cali mieści się w kieszeniach. Jedyna jego wada jak dla mnie to bardzo się rysuje i palcuje ale po zakupieniu kieszonki na niego problem w małym stopniu zniknął [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Naprawdę Polecam [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Zanim kupiłem tego, to miałem to co Torres [/font][/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dex3r 143 Napisano 15 Sierpień 2012 [quote name='Pesio' timestamp='1341992249' post='80411'] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Producent: Szamsung[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Model: GT-i5700 Spica [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Procesor: jakiś ARM Samsunga 800 mhz ( niby całkiem ok, ale to tylko pozory)[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Pamięć RAM: 256 mb ( dla użytkownika zostaje jakieś 62 mb, pod warunkiem, że w tle nie działa ŻADEN program )[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wersja Systemu: Android 2.1 (aka laag)[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kolor: Czarno-czerwony, lub czarno-czarny ( wymienna obudowa )[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Od siebie: Jeden z najtańszych telefonów z androidem, jak nie najtańszy. Bardzo słaba bateria, telefon strasznie się zacina, chyba nawet gorzej niż już moja rozkładająca się Nokia N82, ona miała chociaż jakąś duszę, a taka Spica jest ... zwykłym narzędziem. Działają na niej tylko starsze gry i to te na prawdę proste, ale nie narzekam, od grania są konsole przenośne, na smartfonach są same popierdułki i klony. Aprat jest średni, nawet nie ma co go porównywać do optyki z mojej starej nokii, dźwięk jest również co najwyżej średni ( mój iriver S100 nie czuje się nawet zagrożony ).[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Przynajmniej działa mi na niej Manga Reader, Wheater Channel i co najważniejsze - Opera Mini, bo zasięg 3G z Playa mam prawie wszędzie, a internet praktycznie darmowy. Jakbym miał na coś w przyszłości zamieniać, to na pewno na coś z większym ekranem i z andkiem przynajmniej 4.0 dla chrome mobile.[/font][/color] [/quote] Mam ten sam telofon i te same problemy. Dodam tylko od siebie: NIE KUPUJCIE TEGO ZŁOMA NAWET ZA 10ZŁ! Chce ktoś kupić [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]GT-i5700 Spica bo mi się znudził? [/font][/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grekko 1 Napisano 28 Sierpień 2012 [b]Producent: [/b]Sony Ericsson [b]Model: [/b]Xperia X10 [b]Procesor: [/b]ARMv7 1 GHz [b]Pamięć RAM: [/b]280MB [b]Wersja systemu: [/b]Android 2.3.3 [b]Kolor: [/b]Czarny [b]Od siebie: [/b]Smartfon świetny do korzystania zarówno z aplikacji i gier, jak i z podstawowych rzeczy tj. przeglądanie internetu, sms. Nie jest to jakiś świetny model do gier, gdyż po dłuższym czasie ekran się grzeje razem z baterią. Aparat jest dobry - 8.1 Megapixeli + nagrywa w jakości HD 720p. Korzystam już z tego telefonu dosyć długo i póki co nie zamierzam się przerzucać na inny. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrawieJakRabus 0 Napisano 4 Wrzesień 2012 Gołąp model 2 kk z wbudowanym A-gps i systemem celowania naprowadzanym szitem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach