Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Jakub Kolber

Problem z logowaniem?

Rekomendowane odpowiedzi

wa-lek    0
Jeśli Twój nick to Kolmax1992, nie otrzymasz tutaj pomocy, ponieważ piratom nie pomagamy. Serwer widzę, że też piracki, ponieważ przeważnie tylko na takich serwerach wgrywa się pluginy tego typu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nick : Kolmax1992
Oryginal bedzie10 czerwca jak dostane wyplate. Ale z ciekawosci szukam odpowiedzi. Sa tu ludzie ktorzy pomoga ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Nie pomogą, boś pirat. A na tym forum piraci są obtaczani w miodzie i misiach żelkach, po czym wrzucamy ich do jamy pełnej wygłodniałych krwiożerczych przedszkolaków...
Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Mistrzu350
      Witam serdecznie! :) 
      Piszę w sprawie, powiecie banalnej, jednak ja wole niczego nie zwalić i dla pewności zapytam o parę szczegółów rejestracji w nowym Mojang account.
      Najistotniejszym dla mnie jest, żeby mieć jakiś "fajny" nick ;) Moje pytanie to, w którym miejscu rejestracji się go wpisuje? Czy może już po zakupie minecraft? Nie wiem jak to teraz powinno wyglądać. We wcześniejszej wersji rejestracja była "łatwiejsza" :D
    • Przez Finces
      Witam. Chciałem Wam zaprezentować mój mechanizm w Minecrafcie. Wiem, że tego typu rzeczy już jest dużo, ale i tak zapraszam do oglądania i komentowania.
      [media]http://www.youtube.com/watch?v=bv0ip-YYqZ0&feature=plcp[/media]
  • Dodaj nową pozycję...