Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Toficer

Jupcio na nogach

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Toficer   
Gość Toficer
No co tam u Was?
U mnie dobrze, a jak... Z przyjemnością informuję, że JJazz od strony grywalności jest już w pełni gotowy, by powrócić do czynnej służby. Niestety, tylko od strony grywalności...
Serwer "otrzymał" absolutne minimum, jeżeli chodzi o mapki niezbędne do gry. Wszystkie one pozbawione są jakiejkolwiek ozdobności i jedyne co są w stanie robić, to spełniać swoją praktyczną funkcję. O jakimś specjalnym cieszeniu oka nie ma tu mowy. Po samym starcie administracja i chętni architekci zajmą się upiększaniem serwera (classic = creative, a creative bez pięknych budowli jest jak survival na gamemode). Mistrzowie budownictwa mile widziani i dobrze nagradzani :).

Termin startu serwera zostanie niebawem ujawniony, pozostało kilka spraw formalnych i budowlanych.

Miłej nocy, a już niebawem gry!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z chęcią pomógłbym w infrastrukturze serwera. Mógłbym zbudować Katedrę, departament, pałac :).
Jeden projekt nieskończonej jeszcze katedry jest na forum freebuilidu, departament pojawi się wkrótce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Losiuman    0
Ja mam projekty od Super Star Destroyera po firmę i zamek górski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szybko dobrych architektów nie będziemy mieć.. Ale jestem szczęśliwy, że chociaż ktoś się zgłosił.
A co do wywalania map.. Nie które przydało by się przywrócić. Np: Pixelart czy twój SSD, którego go wszyscy pamiętają.
Czy ktoś jest za przywróceniem kilku map, wybranych przez wszystkich? Oczywiście, mapy prywatne już nie do odzysku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
[quote name='BlackDragon01' timestamp='1337373444' post='70261']
Szybko dobrych architektów nie będziemy mieć.. Ale jestem szczęśliwy, że chociaż ktoś się zgłosił.
A co do wywalania map.. Nie które przydało by się przywrócić. Np: Pixelart czy twój SSD, którego go wszyscy pamiętają.
Czy ktoś jest za przywróceniem kilku map, wybranych przez wszystkich? Oczywiście, mapy prywatne już nie do odzysku.
[/quote]

Nie zginęły żadne mapki, ale wolałbym uniknąć większych przywróceń. Oczywiście, na bezpośredni wniosek gracza o przywrócenie mapki (z podaną nazwą) przywrócę dowolną z nich, ale masowych powrotów nie oczekujcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
[quote name='iDaft' timestamp='1337382813' post='70278']
Może ogłosisz jakiś nabór na architekta, Tofik?
[/quote]
Jak mówiłem, po starcie serwera umożliwię Wam budowę. Polecam już teraz zgłaszać projekty Waszych budowli w dziale "Plac > Projekty", będziecie mieli później wolną rękę i mniej czekania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
[quote name='iDaft' timestamp='1337428451' post='70406']
Offtop: Budowla musi być w jakimś stylu, czy možna wszystko?
[/quote]

Nie nakładam ograniczeń. Co zbudujesz - zależy tylko od Ciebie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Ja zbudowałem malutki projekcik (czyt. pixelart). Projekt zbudowany na Aliquamie.

SS'y:

http://i.imgur.com/CzTa0.png
http://i.imgur.com/omLwG.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20
Tofi czy da się prznieść mapkę z TC na Jupiter? Chodzi mi o spleefmanie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
[quote name='Skylo' timestamp='1337491288' post='70532']
Tofi czy da się prznieść mapkę z TC na Jupiter? Chodzi mi o spleefmanie :P
[/quote]

Oczywiście, przeniosę ją zaraz... ale wpierw zjem śniadanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...