janekch 0 Napisano 5 Lipiec 2011 Sprawa jest dość stara. Wysłałem wiadomość 14 czerwca do Enclude, bez odpowiedzi. Logowałem się 12/13 czerwca na s1, po kilku dniach przerwy i okazało się, że ktoś usunął mi cuboid wraz z domem na działce, którą przydzielił mi Rabus. Nie miałem też żadnych itemów. Teraz nie mam także lokalizacji home i kilku przedmiotów (m.in. jakaś trawa), które 14 czerwca znalazłem. Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 5 Lipiec 2011 nie chcę Cię martwić, ale jest nowa mapa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekch 0 Napisano 6 Lipiec 2011 Czyli każdy wszystko budował i zdobywał od zera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 8 Lipiec 2011 Dokładnie. To był całkowity restart, wliczając w to generowanie nowej mapy i tworzenie osiedli od podstaw. Zachowana została jedynie część fajniejszych budynków publicznych ze starej mapy FB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach