Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
mkmkl93

skrga [Jasiek212]

Rekomendowane odpowiedzi

mkmkl93    0
[b]Nick oskarżyciela[/b] [b]:[/b] Lejsior
[b]Nick osoby oskarżanej :[/b] Jasiek1212
[b]Treść skargi:[/b] nie chciał mnie wypuścić z domu chociaż go prosiłem po czym otworzył drzwi i mnie zabił
[b]Screeny lub filmiki:[/b]
[attachment=877:2012-05-15_17.51.34.png] jako iż to jest nie pierwsze jego wykroczenie prosiłbym o bana na 30 dni lub perma + jeśli możliwe zdjęcie bana z Lejsiora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Napisano (edytowane)
Panie mkmkl93 Wchodzac do gildii akceptujesz Regulamin Gildyjny
Czyli jak nas okradniesz to Gildia Musi cie wyrzucic ewentualnie zabic

Łamiąc regulamin Ja mam prawo ciebie zabic ( Regulamin Gildii)
I nie mów mi , że się z nim nie zapoznałeś Kilkadziesiąt razy Ci mówiłem

A ty kolego mkmkl93 relognołes sie podczasc PvP i to już nie pierwszy raz Czyli masz perma bo to juz 3 ban za Relogi Podczas PvP

Sam mówiłes ze Lesjor dał ci passy do konta więc ( Sam się nawet przyznałes do tego ze to ty )

Więc napisałes to wiedząc ze mam Prawo ciebie zabic i mi nie mów ze ci nie mowiłem tego jak ktos ukradnie jest zabijany i wuzycany z gildii

@edit; Multi konto jest nie dozwolone jesli Administracja ci na to nie pozwoli
Perm leci na oba te konta
Dziekuje Edytowane przez Fendorath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mkmkl93    0
z regulaminem jak ci już pisałem ani ty ani sd5 mnie nie zapoznaliście jak widac na ss miałem tylko kurczaka surowego i 20 melonów podczas walki ty też się relogowałeś o multikoncie nic w regulaminie nie jest napisane z tego konta jak zapewnie logi potwierdza przez moment aktywnie grały dwa konta a więc że to ja byłem tą samą osobą możesz sobie wykluczyc oraz iż na to konto wszedłem po raz pierwszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Napisano (edytowane)
Tak ale kazdy gracz ma swoje ip i widac jakie ip wchodzi na dane konto Jesli nadal bedziesz tak pisal dalsze posty beda uznawane za spam
A temat tylko zemsta za to ze ci nie oddalem kasy za gildie

@edit Zapoznalismy nawet jescze go wymyslalimsy w tamtej starej bazie i sam mowiles ,, ok rozumiem''
Podczas walki sie nie relogowalem non-stop widzialem mkmk93 ze logujesz i wyloguwywujesz sie

@Edit
5.4.1 KidMod może brać udział w walkach pvp lecz jakiekolwiek nadużycie funkcji podczas takowej walki będzie karane degradacją.

Nie uzylem zadnych komend podczas PvP mam miecz ktory podpala ( Moge pokazac dla dowodu ) I dedłes od podpalenia na hita Dedłem cie według regulaminu gildyjnego te , że mnie nie sluchałes jest nie moją wina powtażałem go kilka krotnie
Nie okradam Gildi to ze mam diax eq to zrobilem bo mialem przy sobie diaxy a mi sie zbroja skonczyla

Dostępu do twego ip mają Administratorzy bardzo łatwo sprawdzic jest w logach

Ja się już nie wypowiem póki ktoś z administracji nie odpowie Edytowane przez Fendorath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mkmkl93    0
Napisano (edytowane)
nie to nie jest zemsta mozesz sprawdzic ip prosze bardzo a co do wyjscia to wolalem wyjsc sam i zachowac to co mi zostalo ponieważ zostałem oskarżony o kradzież którą prawdopodobnie ty dokonałeś złamanie regulaminu którego mi nie powiedziałeś jak pisałem wyżej i ochrzaniony za to że diaxy które sam wydobyłem nie dałem na towna chociaż sam masz diaxowe eq Edytowane przez mkmkl93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Z tego co widzę jest to skarga odnośnie zatrzymywania w domku i zabójstwa :[list=1]
[*]Zatrzymywanie graczy na swoich działkach jest niedozwolone,
[*]Zabijanie graczy przez kidmodów bez użycia wspomagaczy jest dozwolone (sam poprawiałem ten pkt w regulaminie 2 dni temu i była też z nim afera z jednym z byłych adminów).
[/list]

Ze względu na to, że nie było mnie w ostatnim czasie i nie jestem wtajemniczony w skargi na Jaśka to w chwili obecnej mogę mu za czyn nr.1 dać karę, gdyż czyn nr.2 jest dozwolony, a inne czyny nie są wymienione na liście skargi więc zawieszam go na stanowisku kidModa do 19 maja godziny 23:59. Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...