BatonMD 0 Napisano 15 Maj 2012 Siema jestem BatonMD . Jestem nowym graczem więc nic nie wiem o Minecrafcie . Ani nigdy niegrałem na Multiplayer . Dlatego będę pytał o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil07 21 Napisano 15 Maj 2012 Cześć! Widzę że nic nie wiesz o Minecrafcie,a kupiłeś konto premium! Gratulacje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPsychosocjalny 8 Napisano 23 Maj 2012 I to się nazywa prawdziwy polak ! : ) Ledwo zna grę a już ją kupił.. <łezka w oku> jestem z Ciebie dumny ] apropo jeśli chciałbyś zagrać na multi i poduczyć się czegoś ,to jest otwarty btw. ile masz lat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 24 Maj 2012 wolisz budować, czy może przetrwać? jeśli nie wiesz o co mi chodzi - wytłumaczę jeśli budować - zapraszam na aliquam! i jjaz! jeśli przetrwać - zapraszam na rolecraft! i mcsv! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 24 Maj 2012 [quote name='MrPsychosocjalny' timestamp='1337788651' post='71219'] apropo jeśli chciałbyś zagrać na multi i poduczyć się czegoś ,to jest otwarty [b]btw. ile masz lat ?[/b] [/quote] like a pedobear... a odnośnie tematu to witaj. wytłumaczę Ci szybciutko pare rzeczy: 1. emotikonka nie jest znakiem interpunkcyjnym, więc [b]nie używa się jej przed kropką[/b] 2. spacje piszemy [b]po kropce, a nie przed[/b] No i oczywiście zapraszam na freebuilda :** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 24 Maj 2012 Nuk0r profesjonalista :3 Zapraszamy, zapraszamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miniatura 0 Napisano 3 Czerwiec 2012 siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach