HARDKAMIL 16 Napisano 13 Grudzień 2012 ile godzin dziennie spędzasz przed kompem? co robisz kiedy ci sie nudzi? podasz link do kanału? ulubione zajecie? ulubiony youtuber? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 25 Grudzień 2012 @jakubblow 1. Minecraft 2. Jem, pije, chodzę, oddycham...[...] 3. Całowałem, ale wielkiej przyjemności to nie daje :G 4. Narty @kuba606 Tak @HARDKAMIL 1. Dużo (5-6) 2. Człowiek inteligenty nigdy się nie nudzi 3. Nazywam się Koyaaniskao na YT 4. Wszystko i nic 5. msgarski XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIHO 5 Napisano 27 Grudzień 2012 Jaki masz patent na łowienie minecraftowych ryb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 27 Grudzień 2012 Czekam aż poruszą się bąbelki przy wodzie i....łowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0le_00 0 Napisano 30 Grudzień 2012 Ulubiona gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crafter105 0 Napisano 3 Styczeń 2013 (edytowane) Co chciałbyś widzieć na moim kanale? youtube.com/user/crafter105pl ? Edytowane 24 Styczeń 2013 przez Crafter105 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 23 Styczeń 2013 (edytowane) @Ole_00 League of Legends ;D @Crafter105 ...:I Edytowane 23 Styczeń 2013 przez KaoPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ixhge 10 Napisano 26 Styczeń 2013 Skoro tak to tak a nie to tak a tak to nie a nie to tak a tak to nie a nie to nie a tak to tak a nie to nie wiem a tak to tak (...) to podążając według schematu tak jeszcze 50 razy, to czy tak to tak a nie to nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 26 Styczeń 2013 Tak to raczej tak, chociaż nie to nie zawsze nie, bo nie to czasami tak a tak to nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 26 Styczeń 2013 Hej Kao! Kilka pytań: 1. Umiesz dodawać i odejmować? 2. Czy lubisz dżem malinowy? 3. Wiesz, co znajduje się między tryglifami we fryzowej części klasycznego belkowania w świątyni doryckiej? 4. Wiesz jakiego koloru ścianka jest naprzeciw zielonej w kostce rubika? 5. Jaka planeta układu słonecznego jest twoją ulubioną? 6. Byłeś kiedyś na dworze? 7. Klepsydra czy zegarek? 8. Jakiej firmy monitor? 9. Czy lubisz serię TES? 10. Masz jakiś medal w domu? 11. Jesteś pewien, że tak? 12. Rozumiesz, co znaczy U' R2 L R' U2 R' U F2'? 13. Czarny czy niebieski długopis? 14. Czy jesteś zmęczony widokiem tych pytań? 15. Twoja ulubiona liczba to...? 16. Masz w domu kominek? 17. Mysz czy joystick? 18. Matematyka czy fizyka? 19. Ulubiona pora roku? 20. Jakie masz przezwisko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 27 Styczeń 2013 1. Tak, umiem 2. Lubie, jak można go nie lubić D: 3. Nie wiem x.x 4. Wiem, biała (bez przekręcania) :P 5. Ziemia 6. Byłem, ale to było dawno temu. Było tak jakoś dziwnie...nic nie było sześcienne ani kwadratowe...i były shadery i mi nie zamulało! 7. Zegarek 8. Acer, model M230M 9. Lubię 10. Mam 11. na 100% 12. Nie 13. Niebieski 14. Skądże :D 15. 666 17. Nie 18. matematyka 19. Wiosna 20. Michu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 27 Styczeń 2013 1. Lubisz mnie? 2. Lato czy zima 3. Co lubisz jeść najbardziej? :p :crazy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 11 Luty 2013 1. Lubię 2. Lato 3. Kawior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 11 Luty 2013 4. Wiesz jakiego koloru ścianka jest naprzeciw zielonej w kostce rubika? Wiem, biała (bez przekręcania) :p Czemu piszesz, że wiesz, jeżeli podałeś złą odpowiedź D: Naprzeciw zielonej ścianki jest niebieska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 26 Luty 2013 W mojej kostce jest biała D:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 26 Luty 2013 To nie masz oryginalnej kostki. :D Kolor biały może być zamieniany na czarny lub fioletowy, ale nikt raczej nie nosi takich pozamienianych, jak ty masz. Miałeś kiedykolwiek okazję spojrzeć przez teleskop? Zdołałeś coś ujrzeć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 26 Luty 2013 Tak, byłem w planetarium :)Widziałem planetę Unusualusos 891 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dezintegrator 3 Napisano 3 Marzec 2013 Czy to ty jesteś na swoim avatarze? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 8 Marzec 2013 Nie :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 8 Marzec 2013 Mogę się coś zapytać pana hardcore'a KaoPL? D: Mogę? Mogę?! Moogęę?!?! Mogę :innocent: Czemu co pięć sekund zmienia Szanowny Pan avatara? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 8 Marzec 2013 Ponieważ nie wiem Dx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilkShake 0 Napisano 28 Marzec 2013 1.Siema 2.Kto Jest Twojym Idolem Na youtube? 3.Czy masz jakieś zwierzeta w domu? 4.Czy Lubisz Waffle? 5.Sekretne Pytanie Czy W szkole Masz Jakiś Popularnych Ludzi ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 29 Marzec 2013 1. Salut :D 2. Mojym idolem na YouTube jest Niekryty Krytyk. jedyna osoba w Polskim internecie która kręci normalne filmy...i jeszcze baśka Kwarc :> 3. Nie mam żadnych zwierzat w domu 4. Nope 5. Oczywiście ja 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach