Breaker 0 Napisano 14 Maj 2012 1. Breaker432 2. OlivierpPL 3. Czopkenss, Bartekc, agata1404,Joth(tu jakies cyfry) i reszta co byli w tym czasie na arenie 4. Sprawa wyglada tak: Jestem na arenie w strefie non-pvp w diamentowej zbroi i z diamentowym mieczem gdy OlivierpPL zacza rzucac we mnie miksturami krzywdy, gdy umarlem staralem sie zglosic to jakiemus modowi, ale na serverze byl tylko testament, ktory nie odpisywal. Po pewnym czasie na server wszedl opiekun matiyorusz i mu o tym powiedzialem. Odrzekl, ze bez screenow nic nie zrobie, a takowych nie mialem. Dzialo sie to wczoraj kolo godziny 22:00. Mam duzo swiadkow tego zajscia i mam nadzieje, ze delikwent zostanie ukarany. PS: Czy jest jakas szansa na odzyskanie moich itemow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czopkenss 0 Napisano 14 Maj 2012 Potwierdzam to co powiedział breaker. Widziałem jak olivier rzucał w niego potionami i kiedy zginął chamsko zabrał jego cenne itemy. Mało tego gdy zaraz po tym zdarzeniu breaker zapytał się go czemu to zrobił odpowiedział pytaniem cytuję : "A nie można używać potionów" po czym po ok. 30 minutach gdy pytaliśmy się go o to ponownie tym razem przy moderacji nie chciał za chiny się do tego przyznać. Wnioskując z tego co powiedział olivier rozumiem że przyznał się do zabicia breakera. Podsumowując jestem za tym aby zbanować oliviera na określony czas a breakerowi (jeśli to możliwe) wynagrodzić to jakoś . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 14 Maj 2012 Tak jak powiedział mati bez screena nic nie zrobimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker 0 Napisano 14 Maj 2012 Czy swiadkowie nie wystarcza? NIe mialem szans zrobic screena gdy nagle dostalem 4 instant demage II i padlem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 14 Maj 2012 Niestety nie mamy pewności co do tych oskarżeń. Świadek może być twoim kolega i dlatego potwierdza to co powiedziałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 14 Maj 2012 Gdyby napisał na czacie coś co ewidentnie wskazywało by na to że atakował dlaczego nie zrobiliście ss? to dosłownie 1 klikniecie f2 czyli góra 1 sekunda. Nie ma twardych dowodów nie ma kary prosta zasada już była sytuacja w której ktoś uparcie twierdził że zbrodnia miała miejsce ba miał też światka który uparcie to potwierdzał a okazało się że coś takiego nigdy nie miało miejsca co sprawdziłem w logach. To tyle zamykam temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach