RavenZuo 9 Napisano 13 Maj 2012 [center]chciałem zainstalować yog-boxa na 1.2.5 dla urozmaicenia rozgrywki ale nie mogę się połapać na stronie oficjalnej, nie wiem co pobrać jak wkleić itp tam jest z kilkanaście linków i nie po polskiemu :|[/center] [center]może uznacie mnie za ułoma ale mógły ktoś mnie poinstruować? z góry dziękuję[/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wa-lek 0 Napisano 13 Maj 2012 Ściągasz launcher i odpalasz go tak jak zwykłego minecrafta. Nic nie musisz wklejać ani nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 14 Maj 2012 O ile mi wiadomo yb nie ma swojego launchera ._. Chodziło ci zapewne o 'technic launcher' przestawiony na yogbox ;D ( techic-pack.com zakładka techniclauncher albo techincpack nie pamiętam...) yogboxa samego zwykłego po prostu wwalasz zastępując pliki w .minecraft. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RavenZuo 9 Napisano 15 Maj 2012 dzięki wam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 15 Maj 2012 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach