Trolson 1 Napisano 13 Maj 2012 Siemka!Chciałbym wam Zaprezętować moją 1 mapke survival.Budzimy się na wyspie a w oddali widzimy zniszczony statek musimy przetrwać!Oto Download,Są na mapie też zadania!Łatwe,normalne,trudne! LINK: http://speedy.sh/aeRwR/WyspyCaltamoria.rar Pobierajcie i Komentujcie!!!Nie Bądz Gośc Zrób też coś Napisz posta nie jak łoś! -Mała rymowanka dla Gości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trolson 1 Napisano 13 Maj 2012 (edytowane) Trololololo... Edytowane 13 Maj 2012 przez Trolson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RogiPL 5 Napisano 13 Maj 2012 (edytowane) Zaraz zobaczę mapkę i ocenie. @edit nie chciałem nabijac postów tak wyszło Edytowane 13 Maj 2012 przez RogiPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RogiPL 5 Napisano 13 Maj 2012 Grałem 5 minut i nawet mi się spodobała mapka. Te ruiny statku trochę dziwne a tą wodną świątynie widac z daleka (tak sądzę że to ta świątynia),te drzwi nie potrzebne na tej 1 wyspie i kilka innych błędów (moim zdaniem) ale się nie będę już rozpisywał niech inni też ocenią . Mapka bardzo mi się (po tych 5 minutach) podoba i będę miał co robic ^^.Mapke polecam.[quote name='RogiPL' timestamp='1336920460' post='69204'] Zaraz zobaczę mapkę i ocenie. @edit nie chciałem nabijac postów tak wyszło [/quote] Chętnie zagram tą mapkę na multiplayer (tylko nie mam serwera i mi multi nie działa napisz ktoś pw) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trolson 1 Napisano 13 Maj 2012 Dzięki ci że spodobała się ci moja 1 mapka !Ahhh sory zapomniałem wodna swiątynia jest na środku 1 wyspy w małym jeziorku.Bo z tą wodną świątynią to troche mi się namieszało...A te wielkie drzewo to tylko dodałem bo mi było nudno taki bonus (To nie jest ta wodna swiątynia a gdyby już to te drzewo było by z lapisa xD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RogiPL 5 Napisano 13 Maj 2012 [quote name='Trolson' timestamp='1336924951' post='69217'] Dzięki ci że spodobała się ci moja 1 mapka ! Ahhh sory zapomniałem wodna swiątynia jest na środku 1 wyspy w małym jeziorku.Bo z tą wodną świątynią to troche mi się namieszało... A te wielkie drzewo to tylko dodałem bo mi było nudno taki bonus (To nie jest ta wodna swiątynia a gdyby już to te drzewo było by z lapisa xD) [/quote]Nie o to mi chodzi chodzi mi o ,,światło'' pod wodą ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trolson 1 Napisano 13 Maj 2012 To ,,światło pod wodą" było zamierzane niewiem czemu to tam wstawiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reedom 6 Napisano 14 Maj 2012 Lol nowy survival island brawo swietna mapa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trolson 1 Napisano 14 Maj 2012 (edytowane) ... Edytowane 12 Styczeń 2013 przez Trolson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach