Steve 41 Napisano 12 Maj 2012 Minął już ponad rok od kiedy minecraft.pl wystartowało – przez ten rok zdołaliśmy pozyskać dosyć duże grono odbiorców. Jednak w obecnym stanie minecraft.pl jest tylko i wyłącznie źródłem informacji – mamy świadomość że poradniki są mega przedawnione. Toteż planujemy nie tylko zaktualizować wszystkie działy by nowi gracze mogli odnaleźć niezbędne informacje – planujemy przebudowę całego minecraft.pl na mały portal społecznościowy! Wstawianie swoich projektów, filmów, map, integracja forum ze stroną, usunięcie aktualnego systemu komentarzy i zastąpienie go nowym, wymagającym zalogowania. Jednak to tylko nasze plany. Minecraft.PL to strona która istnieje dzięki użytkownikom – toteż chcielibyśmy usłyszeć Wasze propozycje dt. nowej wersji strony. A może pomiędzy Wami znajdują się ludzie z chęcią pomocy przy nowej witrynie? Wszystkich chętnych do dodania swoich propozycji, pomysłów zapraszamy do wątku na forum. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [url=http://minecraft.pl/nowa-odslona-minecraft-pl/]Wyświetl pełny artykuł[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 12 Maj 2012 Bardzo podoba mi się pomysł "renowacji" forum, szczególnie, możliwość pochwalenia się swoimi mapami e bardziej przejrzysty sposób, niż w dziale "download". Mogę pomóc w odświeżeniu działów. piszcie na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 13 Maj 2012 Może coś takiego, że jak doda się jakąś osobę do znajomych, to zamiast pisać PW można do niej pisać przez chat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ser100 2 Napisano 13 Maj 2012 Moim zdaniem jest dobrze tak jak jest, można by tylko zmienić tło i było by ok (jeżeli już trzeba cos zmieniać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach