MrPsychosocjalny 8 Napisano 12 Maj 2012 Miłego oglądania http://www.youtube.com/watch?v=KQ7smyhUNV4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel369 1 Napisano 12 Maj 2012 Fajne, ale nie trzeba stawiać aż tylu reepetwrów Zmniejszyć rozmiary tego można przez transport energii w górę za pomocą red stone torch. Zawsze to kilka kratek mniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPsychosocjalny 8 Napisano 13 Maj 2012 [quote name='Daniel369' timestamp='1336853779' post='68982'] Fajne, ale nie trzeba stawiać aż tylu reepetwrów Zmniejszyć rozmiary tego można przez transport energii w górę za pomocą red stone torch. Zawsze to kilka kratek mniej [/quote] Gdybym nie położył tylu repeterów nie zdążyłbym wejść do tego pomieszczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karimiri 26 Napisano 13 Maj 2012 ale nad jakością dźwieku wcale nie pracujesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPsychosocjalny 8 Napisano 15 Maj 2012 [quote name='Karimiri' timestamp='1336931923' post='69262'] ale nad jakością dźwieku wcale nie pracujesz... [/quote] Uwierz mi ,że starałem się jak mogłem.. Wiem ,że teraz słychać jak z mikrofonu z tesco ,ale oryginalny plik ważył ,aż 60 GB ! I niestety głos razem z obrazem ucierpiały , a rozdzielczość to tylko mój idiotyczny błąd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach