Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rabus

Nowa odsłona Minecraft.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Toficer   
Gość Toficer
[quote name='Grox75' timestamp='1336912950' post='69163']
Ja bym proponował serwery Non-premium bo większość czytających i komentujących artykuły minecraft.pl nie mają zakupionego premium bo ich nie stać, bo rodzice im nie pozwalają lub z innych powdów
[/quote]
Na tych JJazz czeka z otwartymi ramionami. Ci, co gry nie kupili, NIE MAJĄ PRAWA w nią grać. Serwery non-premium Full nie powinny istnieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kapix147    3
Niezły pomysł z tym, że każdy gracz może mieć inne forum ( oprawa graficzna ) ale to nie jest aż tak potrzebne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Reklamowanie koszulkami itp.? Większość ludzi tego nie trawi.
@kilkaxup: już pisałem: DÓŁ STRONY PRZYCISK 'zmień styl'...
@inny up:non premium nie unas. Jak tofi napisał NIE MASZ PRAWA GRAĆ JEŚLI NIE ZAPŁACIŁEŚ. PIRACTWO=KRADZIEŻ
@jeszcze inny up: tofi dobrze mówi. Nie chcesz chyba, że by było tyle neosów jak na my*****.pl?
@Jeszcze bardziej inny up: wordpress to ZŁO! Zresztą też chodzenie na łatwiznę, i konieczność korzystania z zewnętrznych serwisów. Wiem bo sam właśnie robię takowatą stronę na prośbę pewnego forumowicza ^-^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kamilosxp    0
Witam, chciałbym pomóc przy rozwijaniu minecraft.pl w formie programisty strony lub programiku :) Proszę o kontakt na PW

Pozdrawiam Kamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jagasuka    0
-uaktualnijcie poradniki i ,,Czym jest minecraft"
-chcialbym zareklamowac strony [color=#008000][ciach][/color] i [color=#008000][ciach][/color] oraz kanał youtube [color=#008000][ciach][/color]
-dodawajcie mody, teksturki, save'y, skiny itd.
-integracja z kontem facebook
-w dodatkach są tylko generatory i userbar dajcie coś jeszcze
-w multimediach jest tylko jjay, a slamacow, capitan sparklez, minecraft polska, minecraft blow i blackvten też mają fajne filmy
-dodajcie download pirata i serwery non-premium, bo nie moge kupic konta premium nie wiadomo czemu
-dodajcie więcej timelapsów

[color=#008000]//Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Z Timelapsami już pisałem kiedyś, niestety brak ekipy do ich nagrywania, aczkolwiek jak postawimy RP w końcu to i może uda się Rabusa ogarnąć do nagrywania bo kiedyś się zaoferował ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jantomedes    75
[quote name='Rabus' timestamp='1336751581' post='68675']
-Możliwość dodawania newsów przez użytkowników
[/quote]
Mi właśnie bardzo zależy na tym by móc pisać własne arty o jakimkolwiek aspekcie Minecrafta, po jakimś zaakceptowaniu idą do jakiegoś działu gdzie inni będą mogli je oceniać itp. Nie mówię tu o pisaniu artów na główną, lecz ekipa może zdecydować że art może iść na główną.

To by było dobre rozwiązanie dla tych którzy chcieliby pisać ale wiedzą że będąc redaktorem nie będą odpowiednio często znajdywać tematu.
Pozdrawiam. Jantomedes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xSieniu    0
Witam zgłaszam się do pomocy przy tworzeniu nowej odsłony serwisu [b]minecraft.pl[/b]

[b]Znajomości:[/b]
PHP
HTML
MySQL
Grafika (Posiadam Adobe Photoshop CS4) [font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Dowód zakupu takowego zaprezentuj [AdF][/color][/size][/font]

Proszę o kontakt . ^_^
[b]GG:[/b] 6037265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tomasz Ptak    0
Napisano (edytowane)
Sądzę, że ważną i napewno korzystną zmianą była by integracja forum, portalu, serwerów oraz wszystkich pobocznych stron związanych z minecraft.pl w jeden wielki portal oparty na samym IP Board.

[b]Dlaczego IP Board?[/b][list]
[*]po pierwsze jest to bardzo wydajny silnik forum, który jest w stanie obsługiwać tysiące ludzi małym kosztem zasobów.
[*]po drugie jest on bardzo intuicyjny, co przy dostosowanej szacie graficznej daje łatwy i prosty w obsłudze portal nawet dla nowych użytkowników
[*]po trzecie dzięki modyfikacjom, które można wdrożyć do systemu jesteśmy w stanie łatwo zarządzać całym portalem oraz jego treścią.
[/list]
[b]Integracja...integracja, czyli co tak naprawdę?[/b]

Dlaczego każdy serwer należący do minecraft.pl nie mógłby dostać własnej subdomeny *.minecraft.pl oraz osobną część wydzieloną na portalu oraz(tak jak jest to teraz) forum? Jeszcze bardziej uprościć systemy nawigacji pomiędzy poszczególnymi działami serwerów, hyde park'ami oraz ogłoszeniami. Każdy tutorial dodany na portalu mógłby podlegać ocenie oraz komentarzom co w pewien sposób promowałoby też autorów najlepszych poradników. Sama integracja serwerów wraz z portalem to np. wyświetlanie w profilu użytkownika na jakim serwerze gra i co na nim posiada. Owszem, takie rozwiązanie wymagałoby ingerecji w same serwery minecraft aczkolwiek dodałoby to atrakcyjności całemu portalowi.

Pomysłów jest więcej, tylko kwestia ich realizacji. Jeśli chodzi o samą stronę techniczną zmian jakie mają wejść w życie na portalu, chętnie pomogę.
[i]Można mnie złapać pod nr gg: 9496554[/i] Edytowane przez promsters

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moim zdaniem przydałoby się jakieś klimatyczne tło, a reszta jest spoko. Pozdro dla wszystkich userów forum minecraft.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Ja bym rozstrzygnął konkurs na tło.
Integracja z facebookiem to dobry pomysł pod warunkiem, że... nieobowiązkowa. Ja i sporo osób nie chcą ujawniać swej skrytej tożsamości.
Widzę sobie minę Rabusa kiedy dostaje 10000000000000000000000000000000000 zaproszeń do znajomych od osób których nawet nie podejrzewał o istnienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo    9
[quote name='lkuszal' timestamp='1337290201' post='70019']
Ja bym rozstrzygnął konkurs na tło.
Integracja z facebookiem to dobry pomysł pod warunkiem, że... nieobowiązkowa. Ja i sporo osób nie chcą ujawniać swej skrytej tożsamości.
Widzę sobie minę Rabusa kiedy dostaje 10000000000000000000000000000000000 zaproszeń do znajomych od osób których nawet nie podejrzewał o istnienie.
[/quote]

jakby była obowiązkowa to by było głupio bo nie mam FB 0.0 i mam nadzieję że nadal są tacy ludzie i to by było bardzo niefajnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kapix147    3
Napisano (edytowane)
zgadzam się z panem wyżej :)

[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]Panie złoty... Żeś się rozpisał tak bardzo, że aż oczy od czytania bolą... Chyba rozłożę sobie czytanie Twojego posta na kilka podejśc, bo za jednym razem to tego przeczytać się nie da... A tak poważnie - Forum to nie czat, jeśli nie masz nic do napisania, lub jest tego tyle ile u Ciebie, to odpuść sobie i idź popatrzeć jak schnie farba albo poudawać kamień... Na pewno będzie to dla Ciebie bardziej korzystne niż pisanie takich postów - AdF[/color][/size][/font]

:) Edytowane przez Kapix147

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jantomedes    75
Napisano (edytowane)
Ja bym chciał koła/grupy/portale zainteresowań i powiedzmy każdy serwer będzie taki miał oraz będą także takie jak 'Pisanie modów', 'mody jako takie (używanie)', 'serwery', 'twórczość społeczności (animacje na YT itp.)', 'redstone', '[color=#ff0000]hacki*[/color]', a także tematycazne jak 'freebuild', 'survival' itp.

[font=verdana,geneva,sans-serif][size=3][color=#ff0000]* Zadanie domowe - zapoznać się z regulaminem forum na którym aktualnie przebywasz... - AdF[/color][/size][/font]

Hacki w znaczeniu triki w grze, a nie bugowanie serwerów itp. -.- Edytowane przez Jantomedes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...