Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
deeKey

Gift Code minecraft.net

Pytanie

deeKey    0
Witam otóż w sobotę 5.05.2012r. zakupiłem gift code na minecraft.net , na końcu kupna po podaniu nr karty kredytowej wszystkich danych i co najważniejsze EMAIL , powróciłem na minecraft.net i napisali coś takiego :
Zakup zakończona!
Dziękujemy za zakup Minecraft! Twój status powinien zaktualizować w ciągu godziny.
Paragon
Prosimy o zachowanie tej informacji, jest użyteczna, jeśli byłeś kiedykolwiek skontaktować się z obsługą.
Po przetworzeniu płatności paragon dotyczące transakcji zostaną wysłane e-mailem, prosimy przechowywać te informacje, jak również.
KONTO
F*****
ZAMóWIENIE

Czekam Czekam , piszę do nich od poniedziałku i nawet support mi nie odpisuję że np kasa nie doszła lub coś , prosiłbym o pomoc bo nie będę rozrzucał 20 euro w te i we wte , ps. email mam na wp.pl , ale myślę że to nie zmienia różnicy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
deeKey    0
Napisano (edytowane)
Wchodze w minecraft i piszę User Not Premium ^^ Czyżby mnie okradli ? Edytowane przez deeKey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
[quote]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Witam otóż w sobotę 5.05.2012r. zakupiłem gift code na minecraft.net[/font][/color]

[/quote]

Jak zakupiłeś faktycznie gift code to musisz je wpisać do konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
deeKey    0
Napisano (edytowane)
Ale nie rozumiesz że w tym problem że mi tego gift coda nie wysłali ? ja wysłałem kase ,patrzyłem się na konto że 84 zł wzieło mi z konta ... i do dzisiaj żadnego gift coda nie dostałem , a support się nie odzywa ... i do czego mi teraz nr zamówienia i login ? Edytowane przez deeKey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190
Hmm, może się zaloguj na ten Login czy cuś?
Pisz do kogoś z Mojangu na twitterze, tam odpowiadają w przeciwieństwie do ich pomocy technicznej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
[quote]i do czego mi teraz nr zamówienia i login ? [/quote]
minecraft.net -> Log In (zaloguj się) -> Profile -> dział Gift Codes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
deeKey    0
Już wiem w czym kłopot , podałem polski email więc Gift Code przyjdzie albo z wielkim opóźnieniem albo wogóle :/ Macie jakieś pomysły co teraz zrobić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Napisano (edytowane)
A na mailu w "Spam" nie masz żadnego info?

EDIT: minimalnie napisałem, za tobą.
Nie, nie od ciebie zależy to. Najlepiej mieć maila bez polskich znaków i kreseczek, znaczków itp. na gmail. Najszybciej dochodzą.
Jk nie dojdzie mail to poczekaj z 3-4 dni, jak nie dojdzie to skontaktuj się z Mojang'iem - przez Twittera, bo to najlepszy sposób kontaktu. Edytowane przez Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
machul333    1
masz numer zamówienia i login wiec w czym problem jak kod nie przyjdze to piszesz do nich podajesz numer i ci wyślą jeszcze raz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
deeKey    0
Napisano (edytowane)
Szczerze Mam wyjebane na mojang czekam tydzień na ich wiadomość , nie przyjdzie to pogadam z moim prawnikiem :) Może wreszczie Ja ogarnę ten głupi Mojang ... Wiem że to może nie ich problem a poczty ale coś z tym trzeba zrobić , bo mogę się założyć że nie tylko ja miałem taki problem że support albo inni nie odpisują , a jak odpiszą to z opóźnieniem albo wogóle ... Szlak mnie trafi <załamka> Edytowane przez deeKey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
maties7    13
Według mnie wystarczy wykonać polecenie DeX3r i po prostu użyć kodu, który mamy pokazany w profilu. Zamiast jęczeć, że nie ma na mailu, wyzywać od idiotów i jeszcze prawnika wzywać.
[quote name='DeX3r' timestamp='1336745303' post='68632']
minecraft.net -> Log In (zaloguj się) -> Profile -> dział Gift Codes
[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
deeKey    0
Napisano (edytowane)
A Powiedz mi gdzie jest ten kod bo go nigdzie nie widzę ... mam coś takiego :

[b] Profile[/b]

Player name: [b]F******[/b]
E-mail: [b]d*******@w*.pl[/b] (parts of address are hidden)
[url="https://www.minecraft.net/profile/password"]Click here to change your password[/url]
[b] Change Skin[/b]

You have to [url="https://www.minecraft.net/store/game"]purchase the game[/url] to change skin.
[b] Gift Codes[/b]

You currently haven't bought any gift codes, [url="https://www.minecraft.net/store/gift"]click here to buy one[/url].
[b] Redeem Gift Code[/b]

If someone was kind enought to provide you with a gift, [url="https://www.minecraft.net/user/redeem"]click here to redeem the code[/url]. Edytowane przez deeKey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
deeKey    0
Napisano (edytowane)
Nie Ogarniam twittera , ale napisałem do Notch Edytowane przez deeKey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
maties7    13
Napisano (edytowane)
To ci ciekawe. Widocznie coś poszło bardzo, ale to bardzo nie tak. Skoro pisałeś, że kasa została pobrana to ci jedynie pozostaje pisać do Mojang. I to najlepiej pisać wszędzie gdzie się da, czyli support, ich osobiste maile czy twitter z opisem całej sytuacji i wyjaśnieniem, że nie masz tego kodu ani w profilu, ani na mailu.

@2xUp
Tylko, ze on ma [b]You currently haven't bought any gift codes, click here to buy one[/b], więc nie ma kodu. Edytowane przez maties7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
Właśnie. @dex3r dobrze mówi. Co do tweetera: nie pisz do notcha, bo on i tak to zignoruje. Dziennie piszą do niego tysiące ludzi. Napisz do jankoba, albo kogoś mniej ważnego w mojang (NIE pisz do: notch, jeb, jonkagston) to działa na zasadzie, że możesz napisać na swoim statusie zaczynając @nick-osoby . Odpowiedź też idzie w ten sposób. O ile jestem zorientowany w tej okrojonej społecznościówce nie ma PW...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...